Şocant: Ce a făcut un CULTURIST PSIHOPAT obsedat de BATMAN cu un TOPOR

Un bărbat obsedat de Batman a fost arestat după ce a provocat un atac sângeros în baia unui hotel. Astfel, folosind un topor, el a atacat un bărbat, lovindu-l în repetate rânduri cu arma respectivă. Şocant este faptul că după ce l-a lăsat pe tânăr într-o baltă de sânge, bărbatul a intrat pe Facebook, unde a postat o replică a personajului Joker din filmul Dark Night.

24 mai 2013, 14:45

Culturistul obsedat de Batman, fost bucătar într-un hotel, a atacat cu un topor o persoană necunoscută aflată într-o baie, potrivit Mirror.

Citeşte şi Batman chiar există: Un bărbat îmbrăcat în super-erou a predat un hoţ GALERIE FOTO

La câteva secunde după incident, în timp ce bărbatul rănit se zbătea între viaţă şi moarte din cauza a 16 lovituri de topor, Dale Pipe a postat pe Facebook un mesaj, folosind telefonul mobil. El a scris „Why so serious? Hahahahaha.„, una din cunoscutele replici ale personajului negativ Joker, din filmul Dark Night, care s-ar traduce prin „De ce eşti aşa de serios?„.

În filmul, Joker, interpretat de Heath Ledger, repeta aceste cuvinte înainte să îşi omoare inamicii. Bărbatul de 20 de ani s-a înarmat cu un topor şi mai multe cuţite pentru atac, lovindu-l pe Joshua Henley în repetate rânduri, producându-i acestuia, printre altele, o rană în zona gâtului.

Citeşte şi Ce profesii preferă psihopaţii? Topul slujbelor căutate de cei cu tulburări de personalitate

Înainte de incident, Pipe a jucat un violent joc de calculator cu Batman, numit Arkham City, uterior postând pe Facebook mesajul „Este 100% cel mai bun joc pe care l-am jucat vreodată„. Poliţia spune că a găsit asemănări între acest atac şi masacrul produs de un bărbat de 24 de ani vara trecută, când 12 oameni au murit după ce au fost împuşcaţi într-un cinema de un bărbat deghizat în Joker.

Pipe îşi pierduse locul de muncă la începutul lunii ianuarie, când a avut loc incidentul, doctorii declarând că era psihotic. El şi-a recunoscut fapta, în prezent fiind închis într-un penitenciar, unde îşi aşteaptă sentinţa.

Citeşte şi Altă victimă a lui „Batman”: Un elev s-a deghizat în „Two Face” şi s-a împuşcat mortal la şcoală