ŞOCANT! Ce a păţit interlopul care l-a bătut pe manelistul Tzancă Uraganul la o petrecere

Tzancă Uraganul a fost lovvit în timp ce cânta la o petrecere, de un bărbat beat, extrem de cunoscut în lumea interlopă a Capitalei. Agresorul este rudă cu familia lui Fane Spoitoru.

29 nov. 2019, 19:17
ŞOCANT! Ce a păţit interlopul care l-a bătut pe manelistul Tzancă Uraganul la o petrecere

Tzancă Uraganul a promis răzbunare și, spre surpriza tuturor, a apelat la ajutorul Poliției.

SCANDAL MARE în LUMEA MANELELOR. Tzancă Uraganul a făcut amor şi cu fiica lui Nicolae Guţă şi cu soţia acestuia FOTO

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 37 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi lovire sau alte violenţe, după ce ar fi agresat fizic un bărbat, pentru a-l determina să-i remită o sumă de bani, în timp ce se aflau la o petrecere, în sectorul 5 al Capitalei.

La data de 21 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sectorului 5 au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că la data de 19.11.2019, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla la o petrecere a fost șantajat și lovit de către un bărbat, care i-a cerut o sumă de bani, amenințându-l cu acte de agresiune fizică. În urma investigaţiilor efectuate a fost depistat şi condus la sediul Poliţiei Sectorului 5 un bărbat, în sarcina căruia a fost reţinută fapta reclamată.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Sectorului 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi lovire sau alte violenţe, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor”, este comunicatul Poliției, care lămurește situația scandalului care a avut loc între Tzanca Uraganul și Kany Spoitoru.

SCENE ŞOCANTE. Manelist de top, rupt cu bătaia de interlopi în timp ce cânta la un eveniment în străinătate VIDEO

„Eu m-am dus la acea petrecere să-mi fac prezența. Eu am apucat să când cam 30 de minute, apoi m-am trezit cu acel pumn în figură. Îl cunoșteam pe acel bărbat, știam că este o persoană recalcitrantă. Știu de la alți colegi de-ai mei că i-a scuipat și înjurat. Explicația ar fi că a vrut să-i dau niște bani, iar eu n-am vrut să îi dau. Genul acesta de oameni când văd că un solist ia bani din dedicații trimit pe cineva sau cer ei bani. Petrecerea era în familia lui, avea spate. Este depusă plângere, este o anchetă în desfășurare. Așteptăm ca poliția să își facă treaba”, a povestit Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu a primit un pumn direct în figură, de la un bărbat care stătea la masă, identificat ulterior ca fiind Kany Spoitoru, chiar în timpul unui live pe Facebook.