ŞOCANT. Ce a păţit o femeie după ce şi-a operat nasul

O femeie din Thailanda spera că va arăta ca un model de pe coperţile revistelor după ce şi-a operat nasul. Planul de acasă, însă, nu se potriveşte cu cel din târg iar operaţia a fost un eşec.

29 dec. 2017, 12:56
ŞOCANT. Ce a păţit o femeie după ce şi-a operat nasul

O femeie din Thailanda, orasul Hat Yai, a mers la o clinica locala unde a discutat cu un estetician. I-a spus ca isi doreste o rinoplastie. Nu era multumita de aspectul nasului sau. Asa ca a cerut unul din reviste, demn de un model.

Femeia din Thailanda a optat pentru un estetician de la clinica locala din lipsa de bani. Aceasta nu isi permite o operatie scumpa, la un estetician de top. Asa ca a ales solutia mai ieftina si, aparent, rau a facut!

Dupa ce implantul de silicon pe care esteticianul l-a pus la nas a iesit intre ochi, femeia s-a speriat. S-a intors la clinica unde a vorbit cu acelasi medic care a operat-o. Acesta a refuzat sa o ajute. Bucata de implant de silicon pe care acesta i-a pus-o peste nas a migrat intre ochii ei.

O bucatica a iesit intre sprancene, fix intre ochi. Acest lucru s-a intamplat din cauza unor inflamatii si infectii care au aparut dupa interventie. Din acest motiv, implantul a fost impins de organism afara. Dupa ce a fost refuzata de clinica si cazul ei a ajuns in atentia presei, femeia a primit ajutor.

Si-a operat nasul pentru a il face mai frumos. Ce a patit la cateva zile de la interventieUn spital din Bangkok a acceptat sa o opereze pe femeie fara cost. Acestia i-au scos implantul de silicon si i-au reparat nasul. Din nefericire, tesutul nu se va reface complet. Femeia din Thailanda va ramane cu o gaura in piele, intre ochi, informeaza unilad.co.uk.

Nu se stie daca medicii ii vor repara si acest defect sau daca femeia il va actiona in judecata pe esteticianul care i-a stricat nasul si fata.