ŞOCANT! Ce i-a făcut George Burcea este coşmarul oricărei femei! De asta a decis Andreea Bălan să ajungă la DIVORŢ

Andreei Bălan și George Burcea sunt ca şi divorţaţi. Artista i-a dat un ultimatum soțului ei, care are un comportament care ar deranja orice femeie.

22 feb. 2020, 15:38
ŞOCANT! Ce i-a făcut George Burcea este coşmarul oricărei femei! De asta a decis Andreea Bălan să ajungă la DIVORŢ

George Burcea nu s-a mutat definitiv din casa soției sale, Andreea Bălan, însă, nici nu mai stă acolo. Actorul revine în căminul conjugal doar ca să își ia haine. Artistul ridică vocea la mama copiilor săi, nu își dorește să o asculte și pleacă, susţin surse apropiate celor doi pentru presa tabloidă.

Primul mesaj al Andreei Bălan după zvonurile privind divorţul. Ce le-a spus fanilor

„Andreea nu înțelege de ce el se comportă așa cu ea, cu soția lui, mai ales că este implicat în campania împotriva violenței domestice. Adică, e adevărat, el nu a fost niciodată violent fizic cu ea, dar discuțiile pe care le poartă pe un ton ridicat sunt tot o formă de violență…”, a dezvăluit unul dintre apropiații cuplului Andreea Bălan – George Burcea.

Andreea Bălan şi George Burcea, tot mai aproape de divorţ! Aurelian Temişan i-a dat de gol

Andreea Bălan şi George Burcea se află în perioada unui ultimatum: cântăreața i-a dat un timp de gândire de maximum o săptămână. În cazul în care lucrurile nu se vor liniști, vedeta va face pasul spre despărțirea definitivă.

„Andreea e supărată că, orice i-ar transmite lui, el se transformă și o trimite la plimbare. Ea nici nu mai știe cum să reacționeze, dar a decis să îi mai dea câteva zile, maximum o săptămână, de grație. Dacă nu, la cum o cunosc, va lua o decizie grea, dar, la cum e Andreea, va fi greu de convins să revină asupra ei. Adică, dacă Andreea decide să se despartă de el, George își va face bagajele fără să mai aibă vreo șansă să o împace”, a mai declarat una dintre surse.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019. Cei doi au împrteună două fetiţe.