Primul mesaj al Andreei Bălan după zvonurile privind divorţul. Ce le-a spus fanilor

Ziarele de cancan din România anunţă divorţul anului în showbiz-ul românesc. Potrivit zvonurilor, lucrurile nu stau tocmai roz între Andree Bălan şi soţul ei, George. 

RomaniaTV.net
22 feb. 2020, 09:03
Primul mesaj al Andreei Bălan după zvonurile privind divorţul. Ce le-a spus fanilor

„Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”, a spus George Burcea, soţul Andreei Bălan, pentru Cancan.

Nu ştii niciodată cât de puternic eşti .. până când să fii puternic este singura ta opţiune..„, a scris Andreea Bălan, într-o postare pe Facebook. 

 

Despre relaţia celor doi a vorbit şi naşul lor de cununie, Aurelian Temişan.

„Salutare oameni dragi, cunoscuti, necunoscuti, apropiati, prieteni virtuali, Prieteni…
Vreau sa lamuresc niste nelamurite. In ultimele zile am fost sunat direct, am fost intrebat in mesaje la postari, in mesaje private, chiar si direct pe strada sau in discutii avute in alte cercuri, ce se intampla cu Andreea si George? Ei bine… nu stiu exact. Nu stiu nu pentru ca nu ma intereseaza, nu stiu pentru ca nu voi intra in casa, viata si sufletul lor cu forta. Mie nu mi-ar placea sa imi intre cineva in casa si sa imi spuna cum sa imi mut mobila, daramite cum sa imi traiesc viata. Ii iubesc pe amandoi, casa noastra le e deschisa oricand vor vrea sa vina, amandoi sau pe rand, pe cele mici le ador, dar… pana aici.
Punandu-le in Sfanta Biserica cununile pe cap si inelele pe deget, le-am oferit si posibilitatea de a „profita” de experienta noastra de viata, de parerile si sfaturile noastre, de imbratisarile si alinarile noastre, dar pentru asta trebuie sa mai si vrea. Sunt tineri, frumosi, talentati, au doua minuni de fete, au o viata inainte si daca sunt putin mai atenti, o au chiar impreuna.
Eu cred ca, in general in viata, totul e corigibil, evident daca se vrea. Daca s-ar renunta la orgolii inutile, la mandrie, la a se tipa inainte de a analiza situatia, daca s-ar trage aer in piept 10 secunde inainte de a emite cuvinte grele si acuze, pe care nu le mai poti retrage si care creeaza o prapastie evidenta, cred ca lucrurile nu ar mai degenera.
In concluzie, dragi cititori, haideti sa nu judecam si sa nu tragem concluzii. Haideti sa ne bucuram de ce ne ofera Andreea si George ca artisti si sa speram ca vor reintra curand pe culoarul normalitatii.

Ii pup, ii imbratisez, le apreciez enorm munca in tot ce fac bun si astept sa le citesc din nou in ochi si in suflet emotia pe care o aveau atunci, in fata preotului, cand si-au dedicat si declarat iubirea”, a scris Aurelian Temişan pe Facebook.