ŞOCANT! Ce i-au făcut interlopii lui Florin Salam! Ce a urmat după ce s-a strigat „1.000 de euro de la mine!”

Florin Duduianu, zis Anaser, 35 de ani, unul dintre liderii clanului Duduienilor după moartea vărului său Emi Pian, a fost reținut în Anglia. Anaser era dat în urmărire internațională, fiind urmărit în dosarul penal de șantaj și tâlhărie constituit pe baza plângerilor maneliștilor Florin Salam, Nicolae Guță și Țancă Uraganul.

04 oct. 2020, 07:22
ŞOCANT! Ce i-au făcut interlopii lui Florin Salam! Ce a urmat după ce s-a strigat „1.000 de euro de la mine!”

Anaser, unul dintre liderii clanului Duduianu, este dat în urmărire internațională de autoritățile din România încă din 14 august. Cercetat în dosarul penal de șantaj și tâlhărie care a fost deschis de maneliștii Florin Salam și Nicolae Guță, Anaser a fugit în Marea Britanie.

STENOGRAME incendiare. Duduienii, înregistraţi când ameninţă că îi taie limba lui Florin Salam: „Să nu mai cânte în viaţa lui”

După conflictul ultramediatiatizat în care a murit Emi Pian, Anaser a devenit liderul clanului Duduienilor. Numai că acesta este urmărit în dosarul penal de șantaj și tâlhărie constituit pe baza plângerilor maneliștilor Florin Salam, Nicolae Guță și Țancă Uraganul. Sătui să cotizeze la Duduieni, cei trei i-au indicat pe interlopii din clan că le-au luat cu forța aproximativ 100.000 de euro.

Cei din clanul Duduienilor aveau o strategie prin care îi forțau pe Florin Salam și pe ceilalți maneliști, inclusiv pe vărul lor, Țancă Uraganul, să le dea „parandărăt” la dedicațiile de la diferite evenimente.

„Adică unul striga: „1.000 de euro de la mine pentru cutare”. Asta ca să atragă alți participanți la chefuri să facă dedicații și mai bănoase. Dacă următorul îi oferea manelistului 1.500 de euro, acei 1.500 de euro celor din clanul Duduianu”, explică un insider. La multe cântări, interlopii încasau mai mulți bani decât maneliştii!

Florin Salam, terorizat de clanul Duduianu. Interlopii i-au „confiscat” sume uriaşe de bani timp de 11 ani

Anaser a fost bătut în Birmingham de niște interlopi români, din clanul Sărdaru, după o răfuială într-un local. A fost rănit și a fost spitalizat. Interlopul e în custodia autorităților britanice, fiindcă, după ce a fost verificat, i-au fost găsite și infracțiuni comise în Marea Britanie, scrie Libertatea.

Potrivit Cancan, care citează un martor al scandalului din Birmingham, „Anaser a vrut să-i cânte un lăutar care a fost adus la restaurant de alt grup. De aici a pornit tot scandalul. Oamenii s-au supărat și l-au încolțit pe Anaser. După ce a fost bătut, a vrut să se răzbune și a intrat cu mașina în restaurant”.