ŞOCANT: Cum a făcut-o BEŢIA pe o americancă să îşi OMOARE bebeluşul

Un bebeluş de două luni a fost ucis de propria mamă, după ce aceasta, beată fiind, a leşinat şi şi-a sufocat copilul.

RomaniaTV.net
05 nov. 2013, 07:08
ŞOCANT: Cum a făcut-o BEŢIA pe o americancă să îşi OMOARE bebeluşul

Tragedia s-a petrecut chiar în timp ce bebeluşul era alăptat de femeia de 22 de ani. Poliţiştii au fost îngroziţi când au ajuns în locuinţa femeii şi au descoperit că mama era prăbuşită peste bebeluşul ei.

Amândoi erau în stare de inconştienţă. Cei doi au fost transportaţi la spital, pentru copil însă, medicii nu au putut face nimic, potrivit România TV. La scena terifiantă au fost martore şi celelalte două fetiţe ale Yadinei Morales. Erau trei copii în casă la ora incidentului, inclusiv bebeluşul.

Citeşte şi Înduioşătoarea poveste a BEBELUŞULUI care MOARE de CINCI ORI pe zi: Este o mică luptătoare FOTO

Femeia a fost reţinută de poliţie imediat după ce şi-a revenit din beţie, fiind acuzată de omucidere din imprudenţă şi de abuz asupra copilului. Instanţa de judecată a eliberat-o însă după ce tânăra a plătit cauţiunea. Celelalte două fetiţe au fost luate însă de autorităţi.

Citeşte şi Filmuleţul care a impresionat Internetul: Un copilaş de zece luni plânge ca un adult VIDEO

Poliţia spune că celelalte două fete ale lui Morales au fost luate de serviciile de asistenţă socială sâmbătă, iar aceste documente dezvăluie faptul că nu este prima dată când poliţia a suspectat că micuţii au fost abuzaţi. Fostul iubit al femeii a făcut cinci ani de închisoare după ce a fost condamnat pentru abuz fizic asupra fetiţei mai mari, care avea atunci 2 ani. Micuţa a avut atunci trei coaste rupte şi vânătăi pe tot corpul.