ŞOCANT Femeie ucisă şi aruncată în fântână de un bărbat pe care îl prinsese la furat

Un bărbat de 24 de ani din judeţul Braşov a fost reţinut de poliţişti, sâmbătă, după ce şi-a ucis vecina. Bărbatul le-a povestit poliţiştilor că bătrâna de 81 de ani îl prinsese la furat, a lovit-o în cap, apoi a aruncat-o în fântână. Femeia a murit.

RomaniaTV.net
22 apr. 2012, 13:02
ŞOCANT Femeie ucisă şi aruncată în fântână de un bărbat pe care îl prinsese la furat

Bărbatul a mers, vineri seară, în gospodăria vecinei sale, cu intenţia de a fura. Bătrâna, care se deplasa cu ajutorul unui cadru metalic, fiind invalidă, l-a prins pe tânăr în timp ce fura ouă. Supărat, bărbatul a luat un lemn şi a lovit-o de mai multe ori în cap pe femeie, provocându-i leziuni grave, după care a aruncat-o în fântâna din curte.

O vecină care avea grijă de bătrână a venit la aceasta şi, pentru că nu a găsit-o acasă şi a observat că poarta rămăsese deschisă, a chemat un poliţist comunitar care se afla în zonă. Agentul a găsit-o pe bătrână moartă, în fântână.

Agresorul a declarat că îi pare rău de ce a făcut şi că femeia mai trăia în momentul în care a aruncat-o în fântână, gândindu-se că nu va fi găsită acolo.

„M-a prins şi a strigat în gura mare că mă anunţă la poliţie. Şi de frică, m-am intimidat şi am lovit-o. De frică, am aruncat-o în fântână. Mai mişca un pic”, a spus bărbatul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar şef Liviu Naghi, tânărul este recidivist. El a fost amendat, în 2009, după un furt din aceeaşi gospodărie.

Apoi, în 2010, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, tot pentru furt, dintr-o altă gospodărie din sat.

El va fi prezentat, duminică, Tribunalului Braşov, cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.