ŞOCANT: Fetiţă de 9 ani din Sighetu Marmaţiei, violată de propriul frate în vârstă de 11 ani

Un caz revoltător a ieşit la iveală într-o casă de Tip Familial din Sighetu Marmaţiei. O minoră de 9 ani a fost violată de propriul frate, mai mare cu doi ani. Personalul centrului a sesizat organele de anchetă care au demarat cercetările. Medicul legist a confirmat abuzul sexual, iar minorul a recunoscut întreţinerea de relaţii sexuale cu sora sa de mai multe ori.

RomaniaTV.net
29 nov. 2013, 06:34
ŞOCANT: Fetiţă de 9 ani din Sighetu Marmaţiei, violată de propriul frate în vârstă de 11 ani

Cei doi copii provind dintr-o familie destrămată cu patru fraţi. Ei au fost îngrijiţi de bunică o perioadă de timp, dar din lipsa banilor aceasta a trebuit să îi dea în grija statului. În anul 2012, ei au ajuns la Sighetu Marmaţiei în plasament la o Casa de Tip Familial, potrivit Actual MM.

Citeşte şi Trăieşte coşmarul vieţii ei. O copilă a rămas însărcinată cu tatăl vitreg după ce acesta a violat-o

Conform primelor informaţii copila a mers în spatele clădirii pentru a lua o jucărie iar fratele ei, în vârstă de doar 11 ani. Minora a povestit că nu o singură dată a fost abuzată de fratele ei, ultima data întâmplându-se în timp ce dormea. Minora a fost examinată medical, iar doctorul a confirmat abuzul sexual. Agresorul a fost audiat şi a recunoscut ce a făcut. Copiii au fost separaţi şi amândoi sunt consiliaţi psihologic.

Citeşte şi CRUZIME FĂRĂ LIMITE. O fetiţă de 12 ani, violată, bătută şi ucisă cu brutalitate de propriul văr