Într-o sculptură veche de 2000 de ani apare un LAPTOP. Are până şi intrări USB FOTO

Există o mulţime de artefacte în lume care duc la concluzia că anticii foloseau cel puţin o tehnologie modernă ca a noastră. Sau este doar doar o eroare a omului de interpretare, care vede artefactele doar din punctu lui de vedere tehnologic. 

30 iul. 2015, 10:14

Aşa s-ar putea interpreta sculptura greacă, veche de peste 2.100 de ani, care a fost creată undeva în jurul anului 100 î.Hr, scrie lovendal.ro. Minunea poate fi văzută pe piatra de mormânt a unei femei împreună cu un copil-sclav. Copilul ţine în mână către femeie ceva ce pare a fi un… laptop din zilele noastre.

Citeşte şi Oameni care au făcut PACT CU DIAVOLUL. Unii şi-au vândut SUFLETUL în urma unui CONTRACT SCRIS

Şi femeia pare că se uită foarte atentă spre ecranul laptopului. În plus, femeia parcă ar accesa touchscreen-ul sau ar atinge un buton aflat în partea de sus a laptopului.

Înseamnă că grecii aveau acces în trecut la tehnologii extraterestre foarte asemănătoare cu cele folosite de noi în ziua de astăzi sau avem o dovadă a călătoriei în timp. Oricare dintre variante este demnă de luat în calcul sau pur şi simplu obiectul reprezintă cu totul altceva, ceva care aparţine timpului respectiv. 

Citeşte şi Experienţa traumatizantă a unui bărbat răpit de extratereştri. „Mi-au băgat fire în esofag, în ochi şi în…”

De asemenea, „laptopul” are două găuri în lateral, ce sunt asemănătoare cu porturile USB din ziua de astăzi, lucru care ar putea să îi pună pe gânduri chiar şi pe cei mai sceptici.