Şocant: La 13 ani a fost obligată să se mărite şi să nască. Ulterior, familia a vrut să o omoare

Povestea unei femei din Scoţia pare să fie ruptă din scenariul unui film de groază , după ce a fost obligată să se căsătorească cu un străin din Pakistan la o vârstă fragedă, de doar 13 ani. Ulterior, i s-a promis că se va putea întoarce acasă în momentul în care va rămâne gravidă, dar a fost minţită. Mai mult, familia soţului a angajat un criminal plătit pentru a o omorî, în momentul în care a reuşit să scape.

19 mart. 2013, 17:16

Sameem Ali a fost dusă din Glasgow în Pakistan la vârsta de 13 ani pentru a se mărita cu un străin care avea dublul vârstei ei. În prezent, femeia luptă împotriva căsătoriilor aranjate, după ce viaţa ei a fost distrusă din cauza lor, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Povestea tinerei de 21 de ani, CĂSĂTORITĂ cu CINCI fraţi: Mă culc cu ei pe rând FOTO

Ea povesteşte că a fost crescută până la vârsta de şapte ani într-o casă de copii, pe care a considerat-o fabuloasă, în comparaţie cu perioada în care a fost adusă acasă, unde a fost crescută drept o sclavă domestică, obligată să facă tot ce i se spunea. La doar câţiva ani după ce s-a mutat cu familia, ea a fost dusă în ţara arabă pentru a-şi găsi un soţ. Iniţial, Sameem a fost minţită că merge în vacanţă, însă, ajunsă acolo a aflat că se va mărita, cu toate că era doar o fetiţă.

Familia i-a pus la dispoziţie doi bărbaţi şi a obligat-o să îl aleagă pe unul dintre ei. Sameem a adăugat că nu ştia ce se întâmplă şi noul soţ i-a promis că o va trimite acasă în momentul în care va rămâne însărcinată.

Citeşte şi Mamă FĂRĂ SUFLET: Şi-a vândut fetiţa de 18 luni unui pedofil care făcea filme pornografice

Nu ştiam cum să rămân însărcinată şi mă rugam la Dumnezeu pentru acest lucru. Mi s-a spus să îmi las soţul să facă ce vrea cu mine. Ulterior s-a întâmplat şi acest lucru şi m-am întors în Glasgow„, îşi aminteşte femeia.

Se pare că noul soţ dorea să se mute în Marea Britanie şi considera că un copil născut în Marea Britanie îl va ajuta să obţină viză mai repede. Cei din jur au continuat să o bată pe tânără, cu toate că era gravidă, ameninţând-o că o omoară în cazul în care le va povesti oamnilor din jur prin ce chinuri trece. Viaţa ei s-a schimbat în momentul în care un prieten din Pakistan a venit să o viziteze. Atunci, în loc să semneze actele de invitaţie a soţului din Pakistan în Marea Britanie, ea s-a decis să fugă de acasă alături de noul bărbat, locuind într-un hostel pentru oamenii străzii din Manchester.

Citeşte şi O fetiţă de 12 ani, mamă şi tată pentru 5 fraţi mai mici

Nervos, propriul ei frate a angajat patru bărbaţi să o omoare, plătindu-i cu 50 de lire pe fiecare, pe motiv că a dezonorat familia. Ulterior, atât fratele cât şi restul bărbaţilor au fost arestaţi, după ce s-au descoperit mai multe arme albe asupra lor.

Prietenul care a ajutat-o să evadeze îi este acum soţ. Cei doi s-au căsătorit în primele zile după evadarea femeii, fiind împreună de peste 26 de ani. În prezent, Sameem Ali luptă împotriva acestor practici, de a căsătorii forţat copiii, pornind o amplă campanie, cu ajutorul guvernului scoţian. Mai mult, în momentul în care şi-a recăpătat încrederea în sine, s-a hotărât să scrie şi o carte despre traumele ei din copilărie.

Citeşte şi Super-mama din Marea Britanie: La 37 de ani are 16 copii şi un nepot şi tot mai vrea urmaşi