Şocant: Mamă iresponsabilă îşi lasă copilul să fie LOVIT de o maşină VIDEO

Un şofer a postat pe site-ul Live Leak un video tulburător, momentul în care loveşte un copil lăsat nesupravegheat de mama. Cu toate că impactul a fost serios, minorul nu a suferit răni grave, doar câteva zgârieturi şi o sperietură zdravănă.  

07 mart. 2013, 19:22
Şocant: Mamă iresponsabilă îşi lasă copilul să fie LOVIT de o maşină VIDEO

Şoferul a oferit mai multe detalii despre accidentul în care a fost implicat, blamând mama pentru comportamentul iresponsabil pe care l-a avut. Incidentul s-a întâmplat în data de 21 februarie. Cu toate acestea, copilul se află în afara oricărui pericol, potrivit poliţiştilor, ea fiind doar zgâriată pe faţă.

Citeşte şi O fetiţă de 6 ani, din America, s-a trezit din comă cu o personalitate diferită

Citeşte şi O fetiţă de 13 ani, lovită în plin de o maşină chiar pe trecerea de pietoni VIDEO

Bărbatul povesteşte că o vede pe mamă în fiecare zi, plimbându-se pe stradă cu fetiţa, însă de data aceasta nu o ţinea de mână. El a oferit o copie a filmării anchetatorilor, aceştia pornind o anchetă. Mai mult, se pare că poliţiştii vor să o acuze pe mamă, dat fiind faptul că versiunea ei de poveste nu corespunde cu filmul prezentat de şofer.

Citeşte şi Copil lovit de maşină pe trecerea de pietoni, la Târgu Jiu VIDEO

Femeie spune că „ţinea fetiţa de mână în momentul în care ea a fugit în mijlocul drumului”, cu toate că în filmare se vede cum copilul se afla la o distanţă mare de mamă, înainte să iasă pe carosabil.