ŞOCANT: O femeie din Argeş a cumpărat CARNE FOSFORESCENTĂ VIDEO

A cumpărat carne de la magazin şi a avut un şoc când a văzut-o pe întuneric. O femeie din Argeş susţine că bucăţile de carne au devenit fosforescente. A mers imediat la Direcţia Sanitar-Veterinară Argeş, iar medicii au stabilit că aceasta era contaminată cu o bacterie fosforescentă, care nu este însă nocivă.

20 oct. 2014, 10:13
ŞOCANT: O femeie din Argeş a cumpărat CARNE FOSFORESCENTĂ VIDEO

Femeia a cumpărat carnea de porc de la un magazin din Piteşti. A avut un şoc după ce a gătit-o. Fiind intuneric în cameră, femeia povesteşte că a fost surprinsă când a văzut că bucata de carne din farfurie luminează, potrivit #romanaitv#. S-a speriat şi a mers imediat la Direcţia Sanitar Veterinară Argeş.

CITEŞTE ŞI: Cum se injectează carnea de porc. Volumul muşchiului de porc SE TRIPLEAZĂ, după ce a fost prelucrat

Medicii au explicat fenomenul straniu. „Femeia afirma că bucata de carne este fluorescentă. Presupun că este vorba despre o bacterie care apare atunci când carnea nu este păstrată în condiţii optime de temperatură. Este o bacterie inofensivă„, a declarat directorul Direcţiei Sanitar Veterinare Argeş, Daniel Lupu.

Pentru a evita astfel de situaţii, specialiştii au spus că depozitarea cărnii la frigider se face la temperaturi sub 4 grade.

Vezi şi: IMAGINI ŞOCANTE: Mâncăm carne cu lipici. VIDEO