ȘOCANT! O mamă din Constanța și-a legat fetița, i-a pus o pătură pe cap și voia să o arunce în fața mașinilor: „E posedată”

Scene șocante s-au petrecut în Constanța. O femeie alerga dezorientată cu fiica ei de aproximativ șapte ani în brațe și voia să o arunce în fața mașinilor, pe motiv că "este posedată".

06 oct. 2022, 15:41
ȘOCANT! O mamă din Constanța și-a legat fetița, i-a pus o pătură pe cap și voia să o arunce în fața mașinilor: „E posedată”

Copila era dezbrăcată, avea o pătură pe cap și întreba încontinuu de ce este legată. Un bărbat a observat-o pe femeie și a alergat după ea pentru a o opri. Și ceilalți trecători au intervenit și au încercat să dea o mână de ajutor.

În timp ce mergea spre strada pe care circulau mașini, femeie scoatea pe gură cuvinte care sunau a descântec. Potrivit martorilor, femeia spunea că fata e posedată și că trebuie să scape de ”tot ce este necurat din ea”.

Martor: „A legat-o la ochi și a legat-o la mâini cu o geantă. Spunea că e posedată”

Apoi, femeia s-a urcat într-o mașină cu copila. Ea s-a pus pe partea dreapta, iar fetița era afară în fața ei și femeia o lega de mâini cu o geantă. Am intervenit! Eu împreună cu un domn din spatele meu. A luat fetița în brațe și ne-a zis că :”Ea vede tot, este posedată”.

”Astăzi, 3.10.2022, mă aflam în drum spre casă, când dintr-o dată zăresc în fața mea o doamnă cu o fetiță în brațe. Fetița era dezbrăcată, dar acoperită cu un cearceaf peste și îi spunea descântece. Mi s-a părut ceva ciudat și am urmărit-o cu scopul de a vedea ce face. După 5-10 minute de mers cu copilul în brațe, a pus-o jos, precizez că era în picioarele goale și a legat-o la ochi, mai precis i-a acoperit toată fața la copil cu cearșaful, după care a luat-o înapoi în brațe și a intrat în mașină”, a declarat un martor.

Femeia s-a urcat în mașină, pe partea dreaptă, iar fetița era afară, în fața ei, și a fost legată de mâini cu o geantă, a mai spus bărbatul.

”Am intervenit! Eu împreună cu un domn din spatele meu. A luat fetița în brațe și ne-a zis că „Ea vede tot, este posedată”. Și a lăsat mașina deschisă și a început să alerge. Am sunat la poliție. A vrut să arunce copilul în stradă în fața mașinilor, nu am lăsat-o să facă așa ceva! A venit poliția, ce credeți că s-a întâmplat? Au lăsat-o să plece zicând că nu are ce să-i facă! Să sperăm că rămâne în viață copilul!”, a mai spus martorul.

Șocați de ceea ce au văzut, alți martori au sunat îngrijorați la poliție. Ulterior,  polițiștii au întocmit un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

”În cursul zilei de 3 octombrie, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din municipiul Constanța, o femeie ar aplica rele tratamente copilului său. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat-o pe femeia în cauză, precum și pe copilul pe care îl ținea în brațe. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt. De asemenea, polițiștii au transmis o sesizare către D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale, conform competențelor”, au transmis reprezentanții IPJ.

Declarațiile șocante ale femeii la audieri

La audieri, femeia a spus că copilul avea febră și că ar fi sunat medicul, însă tratamentul indicat nu își făcea efectul, așa că a decis să îl scoată afară să se răcorească.

Cazul a ajuns și la Direcția Pentru Protecția Copilului. Asistenții au luat legătura cu familia femeii și au decis ca fetița să fie încredințată rudelor până când se va elucida misterul acestei întâmplări, iar medicii vor stabili dacă femeia cu comportament ciudat este în deplinătatea facultăților mintale. În cauză a fost întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Citește și Carmen Hara, previziuni pentru 2023. Ce ne așteaptă anul viitor: ”Vin proteste uriașe în România”

Citește și Prețurile la alimente sar în aer. Retailerii și producătorii pasează vina de la unii la alții în timp ce românii plătesc cu 30-50% mai mult pe produse