Carmen Hara, previziuni pentru 2023. Ce ne așteaptă anul viitor: ”Vin proteste uriașe în România”

Carmen Hara anunță că în anul 2023, vor avea loc proteste uriașe în toată România. Celebra prezicătoare susține că nivelul scăzut de trai îi va scoate pe români în stradă.

06 oct. 2022, 15:01
Carmen Hara, previziuni pentru 2023. Ce ne așteaptă anul viitor: ”Vin proteste uriașe în România”

Carmen Harra face profeţii sumbre. Celebra prezicătoare a anunțat că în anul 2023, vor avea loc proteste uriașe în România. Din cauza recesiunii și a inflației românii, sătui de nivelul scăzut de trai vor ieși în număr extrem de mare în stradă.

Citește și Povestea diamantului blestemat din coroana Reginei Elisabeta a II-a. Dezvăluiri uluitoare făcute de Carmen Harra VIDEO

”Vin proteste uriașe în România! Românul totdeauna s-a exprimat, dar oamenii pe toată planeta sunt într-o stare din asta de protest general, pentru că ce se întâmplă la ora actuală, negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material. Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba din potrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta nu mai are modalități de supraviețuire”, a spus Carmen Hara.

Celebra prezicătoare speră ca vocea poporului să fie auzită de politicieni și că protestele de anul viitor vor aduce schimbarea mult visată de toți românii.

”Nu vreau să proiectez nimic negativ, vreau doar să fim realiști. Realismul este esențial în situații de genul ăsta pentru că suntem toți afectați, toată lumea este afectată. Ce putem spera e că prin protestele astea ajungem undeva, că prin protestele astea reușim să fim auziți, pentru că vocea poporului trebuie auzită undeva. Dacă nu este auzită de guvernanți nu am realizat mare lucru”, a mai spus Carmen Hara.

Citește și Carmen Harra: „Războiul e extrem de periculos! Anii care vin, până în 2033, aduc extrem de multe probleme pentru omenire”