ŞOCANT O proxenetă a răpit şi torturat copiii unei prostituate

Caz înfiorător la Arad: pentru a constrânge mai multe femei să se prostitueze, o proxenetă le-a bătut cu telescopul metalic, tuns, şi torturat. Uneia dintre ele i-a răpit copiii.

RomaniaTV.net
27 ian. 2012, 13:54
ŞOCANT O proxenetă a răpit şi torturat copiii unei prostituate

Luminiţa Mirela Rădulescu, o tânără din Arad care se ocupa cu proxenetimsul, a obligat din 2007 până în prezent mai multe femei să se prostitueze. Mai mult decât atât, ea le tortura pe cele care trebuiau să se prostitueze.

În cazul în care acestea refuzau, le snopea în bătaie. Multe dintre ele au povestit anchetatorilor cum erau bătute cu telescopul de fier, tunse sau tăiate cu cuţitul.

Toţi banii pe care fetele îi produceau pe noapte ajungeau în buzunarele proxenetei. Este vorba despre sume de până la 2.000 de euro pe noapte.

Nu doar cu femeile care se prostituiau a recurs la violenţă. Pentru a le şantaja şi pentru a fi cât mai credibilă în faţa lor, proxeneta i-a sechestrat pentru copiii uneia dintre fetele forţate să se prostitueze. Este vorba despre doi copii, unul de 5, celălalt de 8 ani. Mai mult, i-a bătut pe copii şi i-a înfometat.

Dosarul ei a fost trimis în judecată. Ea este acuzată de mai multe infracţiuni, legate de trafic de persoane şi furt. Ea riscă să rămână după gratii până la 15 ani.