Şocant: O tânără de 19 ani din Suceva cântăreşte doar 16 kilograme şi arată ca un copil de GRĂDINIŢĂ VIDEO

O tânără de 19 ani din Suceava cântăreşte doar 16 kilograme şi arată ca un copil de 6 ani. Mai mult, ea vorbeşte ca un minor de trei ani. A fost hrănită de mama ei, care are probleme psihice, numai cu lapte şi apă cu zahăr, şi doar printr-o minune este încă în viaţă.

12 dec. 2013, 06:36
Şocant: O tânără de 19 ani din Suceva cântăreşte doar 16 kilograme şi arată ca un copil de GRĂDINIŢĂ VIDEO

Când fata de 19 ani a ajuns la spitalul de pediatrie din Iaşi, medicii s-au îngrozit şi au pus-o imediat pe perfuzii. Tânăra vorbeşte ca un copil de 3 ani, după ce mama ei a hrănit-o toată viaţă doar cu lapte și apă cu zahăr. Acum tânara a început să simtă şi gustul altor alimente şi se minunează de toate lucrurile din jurul ei, potrivit Ştirile ProTV.

Citeşte şi A învins toate pronosticurile. Povestea IMPRESIONANTĂ a fetiţei cât PALMA, care a cântărit doar 311 grame

Medicii spun că tânăra are grave carenţe alimentare şi retard psihic, din cauza modului în care a fost crescută. Mama ei, care are probleme psihice a ţinut-o cu forţa la stadiul de bebeluş. Tânăra are dinţii distruşi, nu i-a crescut părul, nu socializaează şi deşi are 19 ani, se bucură de o carte de colorat ca un copil.

Citeşte şi Şocant: O femeie şi-a crescut BEBELUŞUL într-un loc INIMAGINABIL pentru a-l ascunde de soţul său

Ea mai are o soră geamănă, care însă s-a dezvoltat normal. O altă soră mai mare, care oficial îi este însoţitor şi stă cu tânăra în spital, dă vina pe ea pentru că nu a vrut să mănânce. Autorităţile recunosc că ştiau bine acest caz, dar n-au făcut nimic. Când fata a fost dusă în faţa comisiei de handicap, medicii s-au minunat de starea ei, dar nu au făcut nimic s-o salveze. Din fericire, fata a ajuns la spital şi începe să-şi revină.