Şocant! O tânără româncă a murit la Paris, fix înainte să fie cerută în căsătorie. Tragedie fără margini

Tragedie şocantă chiar în momentul în care ar fi trebuit să fie cerută în casătorie. O tânără româncă, de 23 de ani, din județul Cluj şi-a găsit moartea la Paris, unde se afla în vacanţă împreună cu iubitul ei.

RomaniaTV.net
08 apr. 2019, 06:01
Şocant! O tânără româncă a murit la Paris, fix înainte să fie cerută în căsătorie. Tragedie fără margini

Potrivit ultimelor informaţii, fata și-ar fi dorit o poză cu turnul Eiffel, dar a căzut în gol de la peste 10 metri înălțime, chiar în fața celui care intenționa să o ceară de soție la Paris.

Trupul ei a fost repatriat și duminică a fost condusă pe ultimul drum. Apropiaţii fetei povestesc că fata era plecată cu iubitul ei la Paris, acolo unde el şi-ar fi propus să o ceară în căsătorie. În timpul unei plimbări, tânăra l-a rugat să îi facă o poză de pe o clădire din zona Trocadero, de unde se vede Turnul Eiffel, iar atunci s-a produs tragedia. Nu se ştie exact cum, dar a căzut în gol de la peste 10 metri înălţime.

„Din câte am înţeles zona unde s-a făcut fotografia este o zonă cunoscută, e un teatru. Acolo foarte multă lume merge să îşi facă poza că se vede turnul şi era foarte riscant.Am înţeles că voia să facă un selfie. Era cu prietenul ei, da, aşa ştiu. Din câte ştiu, da, şi că ar fi urmat să îi ofere un inel. Nemaipomenit de tragic.”, a povestit un apropiat, potrivit stirileprotv.ro.

Tânăra a fost înmormântată în localitatea natală. Trupul fetei a fost adus în ţară, iar familia a înmormântat-o duminică în localitatea natală – Gilău, din judeţul Cluj. Zeci de rude şi prieteni care au cunoscut-o au venit să îi spună un ultim „rămas bun”. Momentan nu se ştie cu exactitate cum anume s-a produs tragedia. Între timp, autorităţile din Franţa continua anchetă pentru a vedea dacă zona era securizată corespunzător.