ŞOCANT: Părinţii îşi lasă fetiţa să înoate cu rechinii, pentru că viaţa e scurtă şi monotonă VIDEO

David şi Elana Barnes, un cuplu american din Connecticut, ar putea fi incluşi în categoria "celor mai inconştienţi părinţi". Ei o încurajează pe fiica lor, în vârstă de numai 5 ani, să înoate alături de rechini, mergând pe principiul că "viaţa e prea scurtă ca să fie şi plictisitoare"!...  

RomaniaTV.net
05 iul. 2012, 10:21

Înregistrări video, postate pe YouTube, cu Anaia, fiica lor în vârstă de 5 ani, înotând printre rechini în timpul vacanţei lor în Bahamas, îţi fac părul măciucă. 

Ciudata familie a fost invitată la emisiunea postului american de televiziune ABC, Good Morning America, după ce înregistrările video au făcut senzaţie pe Internet, atrăgând deopotrivă critici şi admiraţie.

David şi Elana Barnes au explicat cu detaşare că au luat această iniţiativă aparent foarte riscantă, pentru că „viaţa e prea scurtă ca să mai fie şi monotonă” …

Înregistrările video postate pe YouTube au avut peste 21.000 de vizualizări din data de 20 iunie, când au fost puse. În imagini se vede Anaia înotând printre trei specii de rechini considerate ca fiind cele mai puţin agresive, împreună cu instructori şi cu un grup de turişti adulţi, scrie Daily Mail.

În timp ce comentariile pro şi contra riscantei iniţiative a părinţilor micuţei curg, Elana a povestit în emisiunea de la ABC că „nu a simţit nicio clipă că (experienţa) este periculoasă”. Apoi a precizat că în 20 de ani de când funcţionează firma de agrement care organizează astfel de experienţe pentru turişti, niciunul dintre rechini nu a atacat vreun om.

„În viaţa de zi cu zi îţi asumi riscuri. Mai mult mă îngrijorează că nu există centuri de siguranţă la scaunele din autobuzele pentru elevi”, a afirmat la rândul său tatăl fetiţei.

Înregistrarea video începe cu imaginea unui angajat al companiei de agrement tăind peşte şi hrănind rechinii. Apoi apare Elana care îi explică fiicei ei că „rechinilor le este foame. Trebuie să aştepţi să mănânce până se satură.”

În încheierea înregistrării cu aventura fetiţei în mijlocul rechinilor, unul dintre turiştii care au înotat în grup cu instructorii a făcut o glumă cu micuţa: „Nu ne-a mâncat niciunul la prânz!”