ŞOCANT! Raportul a fost finalizat. Ce au descoperit legiştii în corpul lui Răzvan Ciobanu

Una dintre etapele anchetei în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu a fost testarea antidrog post-mortem pentru a se afla dacă designerul consumase stupefiante.

07 mai 2019, 08:24
ŞOCANT! Raportul a fost finalizat. Ce au descoperit legiştii în corpul lui Răzvan Ciobanu

Aparatul folosit în acest caz a evidențiat prezența cocainei în organismul lui Răzvan Ciobanu. Testele rapide efectuate din saliva designerului vor fi comparate cu cele de laborator, efectuate din sângele recoltat de la victimă.

IMAGINI BOMBĂ! Ultima şedinţă foto a lui Răzvan Ciobanu. Designerul a reuşit să îşi şocheze fanii FOTO

„E vorba de un sistem de analizare a drogurilor care poate detecta opt tipuri de substanțe interzise, printre care cocaina, heroina, ecstasy și canabis. Saliva victimei, prelevată cu o casetă etanșă, care e introdusă apoi în sistemul de analiză, a evidențiat prezența cocainei. Aparatul, care poate depista drogul în organism chiar și în 60 de secunde, are o precizie foarte mare, comparabilă cu testele antidrog care se fac prin recoltare de sânge”, au explicat surse judiciare pentru Libertatea.

Lovitură de teatru în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu. Martor-bombă: „Sunt cinci filmări pe care se văd două persoane în maşină!” FOTO

Designerul mărturisea în urmă cu ceva timp că singurul drog pe care îl încercase fusese cocaina.