ŞOCANT. Şase persoane au fost ucise în SUA în timp ce îşi deschideau cadourile de Crăciun

Şoc în statul american Texas. Şase oameni au fost împuşcaţi într-un apartament din Dallas, în ziua de Crăciun, chiar în momentele în care îşi deschideau cadourile. Potrivit poliţiei, ei fac parte din aceeaşi familie. După ce i-a împuşcat, agresorul s-a sinucis.

RomaniaTV.net
26 dec. 2011, 07:13
ŞOCANT. Şase persoane au fost ucise în SUA în timp ce îşi deschideau cadourile de Crăciun

Atacul s-a produs în regiunea Fort Worth, o suburbie liniştită a oraşului Dallas. Se pare că cele şase victime, cu vârste cuprinse între între 18 şi 60 de ani, se aflau în sufragerie şi deschideau cadourile de Crăciun, când atacatorul a intrat peste ele şi le-a împuşcat mortal.

„Lucrez în poliţie de 12 ani, dar acesta este cel mai tragic incident pe care l-am văzut vreodată. Nu cred că vreun membru al departamentului nostru a mai întâlnit ceva asemănător în ziua de Crăciun”, a spus poliţistul Robert Eberling.

Potrivit anchetatorilor, o persoană a sunat la poliţie imediat după incident. A rămas pe fir câteva minute, însă nu a spus nimic. Ofiţerii cred că a fost chiar agresorul, care a format numărul de urgenţă, înainte de a-şi lua propria viaţă. Deocamdată, investigatorii nu ştiu ce l-a determinat pe atacator la un asemenea gest.