ŞOCANT: Teroriştii care se opun regimului de la Damasc MĂNÂNCĂ INIMI DE OM GALERIE FOTO

Publicat: Luni, 30 Septembrie 2013 20:37 // Actualizat: Luni, 30 Septembrie 2013 23:18 // Sursa: romaniatv.net

O informaţie alarmistă care provine de la ministrul sirian de Externe lansează un semnal de avertisment înfricoşător. Militanţi care au legături cu teroriştii al-Qaida mănâncă inimi de om. Mai mult, mâinile şi picioarele victimelor sunt tăiate când acestea sunt încă vii.

Ministrul sirian de externe, Walid al-Moallem, a susţinut luni, de la tribuna Adunării Generale a Naţiunilor Unite de la New York, că regimul său poartă un război împotriva unor militanţi care au legături cu al-Qaida şi care mănâncă inimi de om şi le taie mâinile şi picioarele victimelor încă vii, după care trimit membrele respective familiilor acestora.Şeful diplomaţiei siriene, citat de AP şi EFE, a mai explicat în discursul său rostit în faţa liderilor mondiali că SUA, Marea Britanie şi Franţa împiedică numirea adevăraţilor făptaşi ai atacurilor cu arme chimice din ţara sa. Cu toate acestea, a punctat el, Siria va participa la conferinţa de pace de la Geneva "fără precondiţii".

În ceea ce-l priveşte, preşedintele american Barack Obama a declarat săptămâna trecută la ONU că regimul sirian se află în spatele atacului chimic comis în august, care s-a soldat cu moartea a sute de persoane şi care suscitat perspectiva ameninţătoare a unui atac american, informează Agerpres.

Walid al-Moallem a spus că "teroriştii" care luptă împotriva regimului în războiul civil primesc arme chimice, dar nu a specificat ce ţări ar putea face acest lucru.

Revolta împotriva regimului Al-Assad, începută în martie 2011, s-a transformat cu trecerea timpului într-un război civil, soldat cu peste 110.000 de morţi, potrivit ONU.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 nov 10:59
Votează email 0 email
...putinţă” dacă războiul sirian va trece de partea turcă a graniţei dintre Siria şi Turcia. Citeşte si ŞOCANT: Teroriştii care se opun regimului de la Damasc MĂNÂNCĂ INIMI DE OM GALERIE Pe de altă parte, el a adus acuzaţii aliaţilor...
20 oct 08:24
Votează email 0 email
...rel="nofollow" target="_blank">Daily Mail. Citeşte şi ŞOCANT: Teroriştii care se opun regimului de la Damasc MĂNÂNCĂ INIMI DE OM GALERIE FOTO Mai mult, se pare că premiul pentru astfel...
14 oct 17:28
Votează email 0 email
...rânduri în favoarea unui Orient Mijlociu lipsit de orice formă de arme de distrugere în masă. Citeşte şi ŞOCANT: Teroriştii care se opun regimului de la Damasc mănâncă inimi de om După anunţul distincţiei atribute OIAC, mai mulţi militanţi...
01 oct 20:51
Răspunde | Votează email 0 email
DAC
Teoria canibalismului international nu e doar teorie, deci. Omul spurcat la carne de om capata proprietati denaturate genetic care se pot transmite prin contact sexual,inclusiv la mostenitori care vor avea acelasi apetit ,ca un tip de dependenta insa ceva intarita fata de parinti. Cum e adictia la alcool insa cu mult mai mult visceralizata. Ruperea tacerii secretului rasei negreare o importanta deosebita in aceasta negura dezinformativa a zorilor intunecati ai noii era informatice. Albii sunt mai cautati decat negrii deoarece le pot transmite inteligenta tipic ariana. Un singur exemplu, ca sa intelegeti ce spun: au fost efectuate experimente de transfer de ARN din creierul de animal expus la un experiment de conditionare invatata la un animal similar indemn de experimentul de conditionare. Rezultatul a fost ca al doilea animal a capatat invatatura conditionata a celuilalt animal de la care s-a prelevat ARN-ul.
1
EUR
4.8393
RON
07 Jun
noapte 16 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H