Şocant! Ultimele cuvinte ale tinerei găsite moartă pe plaja din Vama Veche! Incredibil ce le-a transmis părinţilor

La doar o zi după ce turiștii din Vama Veche au găsit cadavrul unei tinere pe plajă, s-a aflat cine este victima. Noi detalii şocante ies la iveală în aceste zile.

02 iul. 2019, 13:08
Şocant! Ultimele cuvinte ale tinerei găsite moartă pe plaja din Vama Veche! Incredibil ce le-a transmis părinţilor

Familia fetei este în stare de șoc încă de când Mădălina a dispărut de acasă. Oamenii au căutat-o fără încetare pe fiica lor, după ce aceasta a dispărut săptămâna trecută. Cu doar câteva ore înainte să moară, Mădălina Ioana Banu și-a sunat părinții.

Tânăra originară din Darabani, județul Constanța, era angajată la la un hotelul din stațiune, iar duminică noaptea a petrecut cu mai mulți prieteni și a intrat să facă o baie în mare. Din păcate, aceasta nu s-a mai întors din apă.

O tânără din Mangalia a fost GĂSITĂ MOARTĂ pe plaja din Vama Veche. Era complet dezbrăcată 

Familia și prietenii nu își pot reveni din șoc

Părinții fetei au declarat pentru Știrile PRO TV că Mădălina nu știa să înoate și îi era frică să intre în mare. De asemenea, mama fetei a povestit că tânăra i-a sunat cu câteva ore înainte să dispară în mare.

„M-a sunat la 5 jumate că am luat salariu. Am mai rămas cu 300 de lei îţi trimit ţie 200 de lei cu șoferul. Ce faci la vamă? Ies cu colegii pe faleză. Orice mișcare făcea ne suna. Vii dimineaţa acasă? Şi zice ‘nu ştiu dacă vin’. Asta a fost ultima vorbă a ei. Era o fată liniştită”, a spus femeia, potrivit stirileprotv.ro.

Familia și prietenii sunt în stare de șoc, iar verișoara tinerei a transmis un mesaj sfâșietor, pe Facebook: „Iubita mea, inima mea, floarea mea frumoasă prea devreme ai plecat dintre noi. Dumnezeu să te ierte suflet pur!”.