Un adolescent britanic a fost găsit SPÂNZURAT în camera lui. Motivul e ULUITOR

Declan Gatenby, un adolescent britanic de 13 ani, a fost găsit spânzurat în camera lui de fratele său mai mic. Copilul a comis oribilul gest după ce tatăl lui a refuzat să-i înapoieze telefonul pe care i-l confiscase cu o săptămână în urmă, scrie Daily Mail.

16 oct. 2013, 18:06
Un adolescent britanic a fost găsit SPÂNZURAT în camera lui. Motivul e ULUITOR

Declan Gatenby era un adolescent britanic cum nu se poate mai obişnuit: avusese câteva necazuri la şcoală, se răzvrătise de câteva ori împotriva părinţilor, nimic grav însă, spune tatăl lui, Wayne. Şi totuşi, bărbatul de 31 de ani şi-a găsit fiul spânzurat în camera lui.

Cu o săptămână înainte, Declan fusese certat de părinţi, care i-au confiscat telefonul mobil. Cu o zi înainte să îl primească, el i l-a cerut tatălui, care a refuzat să i-l dea. Supărat, băiatul s-a închis în cameră,  scrie Daily Mail, citând surse din cadrul anchetei.

Citeşte şi Colegii de clasă au rămas îngroziţi. Reacţia unui elev după ce un profesor i-a confiscat telefonul

Wayne Gatenby a afirmat că „trebuia să şi-l primească înapoi luni, adică a doua zi. S-a ridicat şi a plecat din cameră. Am auzit uşa de la intrare şi am crezut că a ieşit şi s-a împăcat cu refuzul”.

Jordan, fratele lui de nouă ani, a făcut macabra descoperire când a mers în camera pe care o împărţea cu Declan. Din nefericire, a fost prea târziu pentru băiat.