Un adolescent britanic a fost găsit SPÂNZURAT în camera lui. Motivul e ULUITOR

Publicat: Miercuri, 16 Octombrie 2013 21:06 // Actualizat: Miercuri, 16 Octombrie 2013 21:16 // Sursa: romaniatv.net

Declan Gatenby, un adolescent britanic de 13 ani, a fost găsit spânzurat în camera lui de fratele său mai mic. Copilul a comis oribilul gest după ce tatăl lui a refuzat să-i înapoieze telefonul pe care i-l confiscase cu o săptămână în urmă, scrie Daily Mail.

Foto: Daily Mail

Declan Gatenby era un adolescent britanic cum nu se poate mai obişnuit: avusese câteva necazuri la şcoală, se răzvrătise de câteva ori împotriva părinţilor, nimic grav însă, spune tatăl lui, Wayne. Şi totuşi, bărbatul de 31 de ani şi-a găsit fiul spânzurat în camera lui.

Cu o săptămână înainte, Declan fusese certat de părinţi, care i-au confiscat telefonul mobil. Cu o zi înainte să îl primească, el i l-a cerut tatălui, care a refuzat să i-l dea. Supărat, băiatul s-a închis în cameră,  scrie Daily Mail, citând surse din cadrul anchetei.

Citeşte şi Colegii de clasă au rămas îngroziţi. Reacţia unui elev după ce un profesor i-a confiscat telefonul

Wayne Gatenby a afirmat că "trebuia să şi-l primească înapoi luni, adică a doua zi. S-a ridicat şi a plecat din cameră. Am auzit uşa de la intrare şi am crezut că a ieşit şi s-a împăcat cu refuzul".

Jordan, fratele lui de nouă ani, a făcut macabra descoperire când a mers în camera pe care o împărţea cu Declan. Din nefericire, a fost prea târziu pentru băiat.


loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 oct 19:13
Votează email 0 email
...sa şi nu a lăsat vreun bilet de adio. Nici părinţii şi nici profesorii nu îşi explică gestul copilului. CITEŞTEŞ ŞI Un adolescent britanic a fost găsit SPÂNZURAT în camera lui. Motivul e ULUITOR Potrivit colegilor de clasă, băiatul a venit miercuri...
16 oct 21:31
... Declan Gatenby, un adolescent britanic de 13 ani, a fost găsit...
1
EUR
4.7786
RON
22 Jan
noapte 0 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H