ŞOCANT: Un bărbat a fost aruncat din propriul avion în timpul zborului

Un bărbat care învăţa să piloteze un avion a fost aruncat din aeronavă în zbor după ce trapa s-a deschis fără motiv. Martorii vorbesc de faptul că din senin avionul a intrat în picaj, trapa s-a deschis, iar bărbatul a fost catapultat, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
30 mart. 2013, 12:46
ŞOCANT: Un bărbat a fost aruncat din propriul avion în timpul zborului

Un bărbat a fost aruncat din propriul avion în timpul zborului. Incidentul s-a întâmplat în statul american Tennesee iar bărbatul învăţa să piloteze un avion.

Bărbatul lua lecţii de zbor, alături de instructor, când a fost catapultat. Trupul bărbatul e de negasit.

„Oamenii din interiorul avionului nu purtau centură de siguranţă. Aşa că, atunci când au pierdut controlul avionului, în timp ce încercau să reia controlul aeronavei, pasagerul a fost aruncat afară”,  declarat Troy Spence, director EMA.

Avionul a fost adus la sol în siguranţă de pilotul instructor, care a scăpat doar cu o sperietură groaznică. Zeci de echipe de salvare caută fără oprire trupul bărbatului aruncat din avion.

„Datorită coordonatelor GPS dar şi localizării telefonului mobil în cazul incidentului din Bradley County personalul de salvare caută dispărutul la sol”, Melvin Taylor, ofiţer poliţie Collegedale.

Poliţia şi autoritatea aviatică au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la deschiderea trapei avionului în timpul zborului. Oficialii nu exclud o defecţiune tehnică.