ŞOCANT: Călător STRANGULAT cu o eşarfă de un necunoscut într-un autobuz VIDEO

Camerele de supraveghere dintr-un autobuz londonez au capturat imagini înfricoşătoare, care arată cum un bărbat, aparent de culoare, sare din senin la unalt pasager care se pregătea să coboare în staţie.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 09:38
ŞOCANT: Călător STRANGULAT cu o eşarfă de un necunoscut într-un autobuz VIDEO

Incidentul s-a petrecut ziua, la primele ore ale după-amiezii de sâmbătă, într-un autobuz din Londra, în zona Earls Court. În imaginile video se vede cum, la un moment dat, unul dintre pasageri care stătuse pe scaun lângă un altul se ridică şi încearcă să se îndrepte spre uşa de coborâre.

Celălalt pasager lângă care stătuse vine în spatele lui cu o eşarfă şi îl atacă, înfăşurându-i-o în jurul gâtului şi strângând-o până când omul a căzut amţit, aproape leşinat. Atacul a încetat apoi, iar victima, în vârstă de 37 de ani, al cărei numa nu a fost precizat, a încercat să se ridice, dar a fost atacată din nou, agresorul încercând să o sugrume încă o dată.

Atacul a durat 30 de secunde, după care bărbatul de culoare, care pare să aibă aproximativ 20 de ani, s-a făcut nevăzut la prima staţie. Victima a fost ajutată de ceilalţi pasageri să îşi revină pentru a doua oară şi a coborât la rândul ei din autobuz, scrie Daily Mail. S-a oprit în faţa primului polişţist şi a raportat atacul.

Poliţia metropolitană l-a dat în urmărire pe bărbatul necunoscut. Poliţiştii au ajuns la concluzia că atacul nu a fost provocat de victimă şi au spus că aceasta a fost „puternic traumatizată”.