ŞOCANT. Un campion a fost împuşcat în faţa casei, de un poliţist drogat

Surferul profesionist brazilian Ricardo dos Santos, în vârstă de 24 de ani, a fost împuşcat mortal de un poliţist, în faţa locuinţei sale din oraşul Florianopolis.

23 ian. 2015, 20:07

Surferul a fost împuşcat de trei ori în abdomen, după ce s-a certat un doi indivizi, un poliţist militar şi fratele acestuia, cărora le-a cerut să înceteze să mai consume droguri în faţa casei sale.

Potrivit martorilor, între cei trei s-a iscat o altercaţie care a degenerat, iar Luis Brentao, poliţistul de 25 de ani implicat în incident, a scos pistolul şi l-a împuşcat pe Ricardo dos Santos. Sportivul a murit ulterior la spital, din cauza celor trei gloanţe care i-au străpuns abdomenul. Ucigaşul a fost reţinut, iar şefii săi din poliţia militară afirmă că el se afla în afara serviciului, aflându-se în concediu.

Citeşte şi IMAGINI ŞOCANTE! Bărbat împuşcat de un POLIŢIST, cu toate că ţinea mâinile ridicate VIDEO

Ricardo dos Santos a participat la mai multe concursuri internaţionale, în 2012 a câştigat o competiţie de profil rezervată celor mai buni surferi, iar revista Billbong Pro Tahiti Trials l-a numit unul dintre cei mai neînfricaţi îmblânzitori de valuri uriaşe.

Ricardo dos Santos