Şocant: Un geniu rus a mumificat cadavrele mai multor tinere şi a stat cu ele în casă

În apartamentul lui Anatoli Moskvin, considerat un geniu şi expert în cimitire au fost descoperite 29 de cadavre ale unor tinere, cu vârste cuprinse între 15 şi 26 de ani

RomaniaTV.net
08 nov. 2011, 08:21

Rusia este oripilată. Poliţia a descoperit în apartamentul unui bărbat 29 de cadavre mumificate.

Anatoli Moskvin este considerat un geniu. Istoric şi jurnalist bărbatul vorbeşte 13 limbi. Se pare că a profanat mai multe morminte din regiunea Nizhny Novgorod, pe care le-a dus acasă şi le-a mumificat. El alegea numai cadavrele unor femei tinere. Potrivit Daily Mail, cadavrele găsite aparţineau unor femei cu vârste între 15 şi 26 de ani.

Iniţial, poliţia din regiune a suspectat că un grup extremist profanează cimitirele. S-a descoperit apoi că Mosvkin lua cadavrele şi le ducea în apartamentul său de trei camere. Fie le mumifica, fie scheletele tinerelor erau îmbrăcate ca nişte păpuşi. Una dintre ele era transformată chiar în ursuleţ de pluş.


Nu este foarte clar cum au fost descoperite ororile bărbatului de 45 de ani. Potrivit The Guardian, se pare că poliţia l-a descoperit când s-a dus la el acasă să îi ceară părerea despre profanările de morminte din cimitirele din zonă.

Expert în cimitire,  Moskvin declarase anterior că dormea adesea într-un sicriu sau pe băncile din cimitire şi că era fascinat de poveştile celor morţi. Bărbatul a spus că a vizitat peste 750 de cimitire. Într-un interviu, el a explicat că fascinaţia sa pentru cadavre vine din copilărie când, la o înmormântare, a fost obligat să sărute cadavrul unei fetiţe de 11 ani.