ŞOCANT Un marinar din Constanţa şi-a tăiat venele de la mâini şi gâtul cu un cutter

Un marinar din Constanţa s-a sinucis, miercuri, în locuinţa sa din municipiu, tăindu-şi venele de la mâini şi gâtul cu un cutter. Poliţiştii afirmă că bărbatul a mai avut o tentativă de sinucidere în 2007, din cauza geloziei.

RomaniaTV.net
04 ian. 2012, 12:54
ŞOCANT Un marinar din Constanţa şi-a tăiat venele de la mâini şi gâtul cu un cutter

Trupul bărbatului a fost descoperit de către soţia sa, miercuri dimineaţă, în jurul orei 09.00, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, informează Mediafax.

Mihai Sorin Drăgulescu şi-a tăiat gâtul şi venele de la mâini cu un cutter şi a murit din cauza pierderii masive de sânge. „El a lăsat un bilet de adio în care a scris mai multe lucruri, printre care şi că vrea ca locuinţa să-i rămână băiatului de 11 ani şi că, dacă nu va fi aşa, îşi va bântui rudele toată viaţa lor”, spun poliţiştii constănţeni.

Bărbatul nu a spus însă şi ce l-a determinat să recurgă acest gest, dar anchetatorii cred că ar fi vorba despre gelozie şi că din acest motiv a mai avut o tentativă de sinucidere în 2007, dar nu se afla în evidenţele vreunui spital de psihiatrie.

Bărbatul era marinar şi, conform rudelor sale, se întorsese de curând dintr-un voiaj pe mare.