Incident ŞOCANT la Institutul Matei Balş. Un pacient infectat cu COVID s-a aruncat de la etaj. Bărbatul a murit

Un pacient infectat cu coronavirus internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” s-a aruncat de la etajul doi al unității medicale. Bărbatul este în viață și a fost internat la Spitalul Floreasca.

RomaniaTV.net
23 oct. 2020, 10:07
Incident ŞOCANT la Institutul Matei Balş. Un pacient infectat cu COVID s-a aruncat de la etaj. Bărbatul a murit

UPDATE: Bărbatul a decedat la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani s-a aruncat de la etajul doi al clădirii. Pacientul a fost transferat de urgență la Spitalul Floreasca.

„Conducerea INBIMB anunță apariția unui incident regretabil, tradus prin defenestrarea unui pacient, în vârstă de 51 ani, internat cu COVID – 19, dintr-un salon aflat într-una din clădirile Institutului, de la etajul 2 al acesteia. S-a trecut imediat la asistarea pacientului, în vederea asigurării funcțiilor vitale, cu suport maximal, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență București. Colectivul de la INBIMB este devastat emoțional în acest moment și atrage atenția asupra sindroamelor de depresie asociate COVID 19. Au fost anunțate autoritățile și evenimentul a fost înregistrat pe site-ul ANMCS”, transmite instituţia medicală.