Şocant: Un poliţist a fost bătut măr de un interlop cu Bentley GALERIE FOTO şi VIDEO

Scene terifiante s-au petrecut în Constanţa, unde un şmecher cu Bentley a luat la pumni un poliţist sub ochii soţiei gravidă în luna a opta.

RomaniaTV.net
12 iul. 2015, 05:48

Poliţistul a fost bătut de un interlop chiar sub ochii soţiei lui care este însărcinată în opt luni. Altercaţia s-a întâmplat în trafic, când interlopul a devenit nervos pentru că agentul s-a apropiat prea mult de bolidul său, potrivit România TV.

Un şmecher cu Bentley nu a suportat apropierea unei alte maşini de bolidul lui şi a luat măsuri de îndată, luându-l la pumni pe tupeistul care şi-a permis să se apropie. Cel care a încasat pumni de la interlop este un poliţist, care se afla în timpul liber, la mare. Şmecherul cu Bentley nu a suportat apropierea unei alte maşini de bolidul lui şi a luat măsuri de îndată, luându-l la pumni pe tupeistul care şi-a permis să se apropie.

Poliţistul s-ar fi apropiat prea mult cu Megane-ul său de bolidul de 200.000 de euro al bărbatului care avea o constituţie robustă şi a ripostat dur, atacându-l pe omul legii, aflat la volan.

Pe înregistrarea video postată pe youtube se vede cum şmecherul cu Bentley i-a cărat câţiva pumni poliţistului. Deşi iniţial nu a intervenit nimeni, la final a fost nevoie de 10 bărbaţi pentru a-l opri pe bătăuş.
Bătăuşul a fost reţinut de poliţie timp de 24 de ore, iar ulterior a fost eliberat, fiind cercetat acum în stare de libertate. Bărbatul este acuzat de lovire şi alte violenţe.