CRIMĂ MACABRĂ. Un tânăr şi-a înjunghiat tatăl şi bunica, apoi i-a incendiat în casă

Un tânăr de 20 de ani din localitatea Luica din judeţul Călăraşi şi-a ucis tatăl şi bunica, în vârstă de 45 de ani, respectiv 82 de ani, pe care i-a înjunghiat cu un cuţit, apoi i-a incendiat în locuinţă.

27 dec. 2013, 10:46
CRIMĂ MACABRĂ. Un tânăr şi-a înjunghiat tatăl şi bunica, apoi i-a incendiat în casă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, Ramona Tudor, a declarat, vineri, că poliţiştii au fost sesizaţi în cursul nopţii, în jurul orei 01.00, de către un localnic din comuna Luica, că un tânăr şi-a înjunghiat tatăl şi bunica, apoi a incendiat locuinţa.

Potrivit sursei citate, o echipă de poliţişti condusă de un procuror de la Parchetul Călăraşi a mers la faţa locului, descoperind cadavrul bărbatului de 45 de ani şi al bătrânei de 82 de ani.

Reprezentantul Poliţiei a precizat că trupurile neînsufleţite au fost duse la morgă pentru necropsie, astfel încât să fie stabilită cu exactitate cauza deceselor.

Ramona Tudor a mai spus că tânărul de 20 de ani care şi-a ucis tatăl şi bunica a fugit de la locul faptei.

Tânărul a fost prins în comuna Luica, în timp ce ieșea dintr-o casă părăsită unde se ascunsese după ce şi-a ucis tatăl şi bunica. Acesta va fi dus la Parchetul Tribunalului Călărași pentru a fi audiat.

Tânărul va fi dus apoi la Tribunalul Călăraşi, iar anchetatorii vor solicita emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru omor deosebit de grav.