Șocant! A fost descoperit un vițel cu trei ochi. Veterinarii au rămas interziși

O întâmplare neobișnuită a avut loc în Țara Galilor, când un vițel cu trei ochi destinat sacrificării a fost descoperit la o fermă.

12 mai 2021, 21:45

Malan Hughes, o femeie de profesie veterinar, a făcut o descoperire cel puțin șocantă în timp ce inspecta starea de sănătate a animalelor la o fermă din Gwynedd, Țara Galilor. Femeia a găsit un vițel cu trei ochi. Cel mai bizar aspect la acest animal era faptul că în ciuda anomaliei care îl face un exemplar special, vițelul este destinat sacrificării și va ajunge până la urmă pe mesele locuitorilor din zonă.

„Noi veterinarii vedem cele mai ciudate lucruri, de la miei cu un singur ochi, la animale născute cu două capete, însă n-am mai văzut nciodată așa ceva. La o primă inspecție al treilea ochi arată normal, are pleoape și gene și secretă un lichid lacrimal straniu. Dar e imposibil să-mi dau seama dacă acest ochi este funcțional”, a declara femeia veterinar.

Un vițel cu trei ochi, venerat ca un zeu în India

Vițeii cu trei ochi sunt extrem de rari. Unul dintre exemplarele descoperite în urmă cu șapte ani în India, în satul Tamil Nadu, era venerat ca un zeu din hinduism. Însă în Țara Galilor, bietul vițel va avea aceeași soartă precum celelalte animale care sunt crescute pentru a fi sacrificate pentru carnea lor.

Veterinarul nu se aștepta ca ciudatul vițel să genereze atât de mult interes din partea internauților. El doar a postat poza pe contul personal de Twitter, iar apoi a primit o groază de mesaje în care oamenii își exprimau interesul față de animal.