ŞOCANT: Vezi ce a făcut CHIRURGIA ESTETICĂ dintr-o femeie FRUMOASĂ. Cu greu o mai poţi RECUNOAŞTE

Chiar şi la 92 de ani, câţi are acum, Jackie Stallone ar fi putut fi o femeie frumoasă în categoria ei de vârstă. Numai că abuzul de chirurgia estetică a făcut din ea aproape un monstru. Este de nerecunoscut.

06 feb. 2014, 20:46

Mama lui Silvester Stallone, Jackie, este exemplul cel mai bun de femeie longevivă care se ţine pe propriile ei picioare şi are încă discernământ, dar şi de victimă a chirurgiei estetice. Din dorinţa aproape bolnavă de a părea mult mai tânără decât este, ea a vrut să şteargă urma anilor până a ajuns cu adevărat „pe muchie de cuţit”.

 

Într-una dintre rarele ei apariţii în public, Jackie, fosta vedetă Big Brother, în vârstă de 92 de ani, a fost văzută de curând ieşind dintr-un magazin de unde cumpărase un cuptor şi nişte umeraşe pentru haine, încălţată într-o pereche de pantofi gen balerini, în pullover, blugi şi într-un trench.

Citeşte şi Poveştile de groază ale unui manechin care a făcut 350 de operaţii estetice GALERIE FOTO

Jackie a recunoscut mai demult că regretă faptul că s-a supus multor operaţii estetice şi că acum are parte de reversul medaliei. Ultima a făcut-o anul trecut. „Arăt de parcă aş avea gura umplută cu nuci. Parcă aş fi o maimuţă. Îmi dau seama că aşa ceva nu este normal. Mi-am provocat atâta rău”, a recunoscut ea, spunând însă că „Hollywood-ul se teme de vârstă„.

Citeşte şi Estetică EXTREMĂ: VICTIME ale chirurgiei plastice şi machiajului GALERIE FOTO

Cu toate acestea, ea crede că lumea showbiz-ului a început să se împace cu ideea că va îmbătrâni odată şi-odată. „Cred că bătrâneţea este din  nou la modă. Ar fi bine ca toată lumea să ajungă la anii mei şi aşa, ca mine, să meargă toţi pe picioarele lor, nu cu ajutorul unui cadru mobil şi nici să ajungă la azilul de bătrâni”, a mai spus Jackie, care este aproape desfigurată.