Şocanta PEDEAPSĂ pe care şi-a aplicat-o singur un tânăr care suferea de CLEPTOMANIE

Un tânăr de 28 de ani din Egipt a recurs la un gest teribil în momentul în care a realizat că nu îşi mai poate stăpâni dependenţa de furat. Astfel, bărbatul şi-a pus mâinile pe şinele de tren, spunând că potrivit legilor islamice, amputarea este pedeapsa pentru furturi repetate.

29 aug. 2013, 06:41

Ali Afifi, un tânăr de 28 de ani din Egipt s-a decis să se pedepsească singur după ce a realizat că nu se poate opri din furat. Astfel, într-o zi, el a recurs la un gest incredibil, după ce şi-a amputat intenţionat mâinile, lăsându-le să fie tăiate de roţile unui tren, conform Daily Mail.

Citeşte şi Un rus îndoaie tigaia cu mâinile goale VIDEO

Tânărul şi-a motivat gestul spunând că potrivit vechilor tradiţii islamice, aceasta este pedeapsa pentru furturi repetate, chiar dacă în prezent, judecătorii egipteni nu mai recurg la astfel de practici, cu toate că reintroducerea lor este promovată de numeroşi lideri extremişti.  

Inedit este faptul că bărbatul, care suferea de cleptomanie, obişnuia să ofere tot ce fura copiilor săraci. El povesteşte că a început să fure de când era copil, dar la maturitate furturile s-au înmulţit, ajungând să sutragă telefoane mobile şi bijuterii.

Citeşte şi Un egiptean şi-a tăiat penisul şi l-a îngropat în cimitir. Vezi ce l-a determinat

În prezent, după ce rănile au trecut, Ali spune că doreşte să îşi ajute oraşul local, dorind să îmbunătăţească anumite clădiri şi să construiască un centru de tineret. Mai mult, el ar dori să se căsătorească, dar este reticent, declarând că femeile egiptene nu s-ar căsători cu el din cauza trecutului său infracţional.