SOCI 2014. Biatlonista Eva Tofalvi a rămas fără cartuşe la vamă

SOCI 2014. O parte din muniţia biatlonistei românce Eva Tofalvi a fost confiscată la vamă. Din fericire, biatlonista va avea muniţie să participe la concurs, dar nu va avea muniţie suficientă să se antreneze. 

04 feb. 2014, 09:08
SOCI 2014. Biatlonista Eva Tofalvi a rămas fără cartuşe la vamă

SOCI 2014. Înainte de a urca în avionul care urma să transporte delegaţia României la Soci, biatlonista Eva Tofalvi a avut o problemă legată de greutatea cutiilor care conţineau cartuşele pentru concurs, scrie ziarulring.ro.

„A fost o mică greşeală în hârtii, o neconcordanţă între numărul de cartuşe şi greutatea acestora. Noi nu ne pricepem la cartuşe, federaţia respectivă ne-a dat necesarul. Atunci, cei de la transportul aerian au zis că ori sunt prea multe cartuşe, ori sunt prea grele şi au oprit o parte din ele. N-a fost aşa o problemă deoarece eu am ştiut că a apărut neconcordanţa asta. În orice caz, Eva nu o să rămână fără cartuşe. Este vorba numai de cartuşele pentru antrenament. Sunt convins că o să găsească aici, deci sunt soluţii, nu-mi fac griji din pricina asta”, a spus şeful de misiune al delegaţiei României la JO de la Soci, Alexandru Epuran.