SOCI 2014. Cel mai preţios premiu. O sportivă e disperată să-şi găsească iubit la Jocurile Olimpice

SOCI 2014. Rebecca Torr este o concurentă din Noua Zeelandă, participantă în probele de snowboard la JO de Iarnă de la Soci. Ea a ratat calificarea în finala întrecerii de slopestyle, clasându-se pe locul 18, astfel că şi-a îndreptat atenţia către viaţa amoroasă, iar acum este în căutarea unui partener.

10 feb. 2014, 12:26

SOCI 2014. Rebecca Torr a venit la Soci mânată de două gânduri. Acela de a cuceri o medalie şi de a-şi găsi un iubit. Cum în plan sportiv nu a putut să se realizeze, ea ratând calificarea în finala probei de slopestyle a trecut la aplicarea planului 2.

Citeşte şi SOCI 2014. N-a prins nici măcar finala, dar a cucerit peste 2.000 de femei, în timpul JO de Iarnă

Ea şi-a făcut cunoscută intenţia într-o postare pe Twitter, exprimându-şi dorinţa de a-şi găsi un iubit la aceste Jocuri Olimpice. Mai mult, ea are şi o preferinţă specială, sperând să se cupleze cu unul dintre componenţii echipei de bob a Jamaicăi.

Citeşte şi Ştirea care a CUTREMURAT lumea pentru o clipă. A fost OMORÂT cel care a greşit la deschiderea JO 2014

Şansele sale de a-şi întâlni alesul la Soci au crescut considerabil după ce mesajul i-a fost preluat de ziarul Olympic Village Daily, care se editează pe durata Jocurilor şi este distribuit sportivilor din Satul Olimpic.

Vezi şi SOCI 2014. A făcut STREAPTEASE pe gheaţă, după ce a UITAT că nu are nimic pe sub costum VIDEO