Şocul începutului de an. Divorţul din România care a luat prin suprindere pe toată lumea

Inca un divort zgudie lumea artistica din Romania. O cunoscuta solista a fost inselata si vrea divortul, insa barbatul nu pare dispus sa o faca.

01 ian. 2015, 11:02
Şocul începutului de an. Divorţul din România care a luat prin suprindere pe toată lumea

In urma cu un an, Denisa Tanase, una dintre solistele trupei Bambi era pe punctul de a divorta de sotul ei. Se pare ca principalul motiv a fost acela ca medicului Cornel Brotac ii cam placea sa se uite si prin alte parti. Recent, istoria se repeta.

Desi nu aveau decat doi ani de relatie, Denisa Tanase a aflat cu stupoare ca sotul ei, medicul Cornel Brotac are o relatie in paralel si cu o alta femeie si a vrut sa divorteze. Cum, necum, barbatul a reusit sa primeasca ingaduinta din partea cantaretei. Se pare insa ca Denisa l-a iertat insa nu a uitat de incidentul neplacut.

Se pare insa ca sotul Denisei nu a apreciat prea mult indulgenta cantaretei, iar acum cei doi se afla in aceeasi situatie de acum un an. Prin oras sunt deja zvonuri ca Denisa si Cornel sunt la un pas de divort si ca, din nou, vinovat este tot medicul. Conform surselor noastre se pare ca Brotac a stiut sa profite de absenta sotiei sale de pe acasa, care era fie la recitaluri, emisiuni tv sau la atelierul de croitorie al surorii sale si si-a dat intalnire si cu alte femei. Medicul ortoped Cornel Brotac pare sa-si fi facut deja o faima prin Capitala de mare cuceritor.

Citeşte mai multe detalii pe cancan.ro

Citeşte şi: ŞOC în showbiz. DIVORŢ după doar 10 luni de căsnicie!