Șocul trăit de Gigi Becali, care l-a adus mai aproape de Dumnezeu. Și-a pierdut sora când era în floarea vieții

E cunoscut faptul că Gigi Becali este unul dintre cei mai credincioși oameni din spațiul public. Puțini știu însă că latifundiarul a trecut prin momente extrem de dificile, care însă l-au ajutat să devină omul de astăzi.

18 nov. 2021, 09:11
Șocul trăit de Gigi Becali, care l-a adus mai aproape de Dumnezeu. Și-a pierdut sora când era în floarea vieții

Șocul trăit de Gigi Becali, care l-a adus mai aproape de Dumnezeu. În urmă cu 20 de ani, sora lui mai mare s-a stins din viață. Aceasta avea doar 44 de ani când a decedat și totul s-a petrecut din cauza unei pneumonii.

Șocul trăit de Gigi Becali, care l-a adus mai aproape de Dumnezeu. Și-a pierdut sora când era în floarea vieții

Dorina Becali a fost cunoscută în toată România, după ce a dat startul unui proiect umanitar fără precedent în România. Aceasta a făcut în Pipera un cimitir dedicat copiilor decedaţi la naştere. Proiectul a pornit din inițiativa Doinei Becali, care a rămas marcată de o scenă după ce a fost internată la un spital din Capitală. Aceasta a văzut un câine purtând în gură un picior de bebeluş, care provenea de la un avorton aruncat la coşul de gunoi.

“Mă duceam cu sora mea, de exemplu unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezaţi, şi eu botezam câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez. Şi eu, ca să le ierte păcatele la femei, şi plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuţe de botez şi luăm pentru fiecare femeie un copil sau doi”, povestea Gigi Becali iarna trecută, la România TV.

Becali i-a mulţumit lui Dumnezeu că l-a băgat în puşcărie „ca să-l mântuiască”

„La pușcărie aveam o icoană cu Hristos răstignit pentru care am multă evlavie. Și am pus-o jos și am îngenuncheat și am zis: Doamne, îți mulțumesc că m-ai adus în pușcărie. Pentru că mă iubești atât de mult încât vrei să mă mântuiești cu forța! Nu am cârtit.

Știu că oamenii vor să afle despre mine, ei de mine sunt interesați și atunci nu știu cum să fac.

… Eu nu știu nimic ci spun din ceea ce spun Sfinții Părinți, suferința este curățirea sufletului. Dacă te cureți aici de rugină prin suferință, după aceea nu mai trebuie să te cureți dincolo”, a spus Becali, pentru lumeacredintei.com.

Citește și: EXCLUSIV Gigi Becali, dezvăluire şocantă despre adevărata cauză a morţii lui Petrică Mîţu Stoian: „Nu a murit din cauza terapiei cu oxigen hiperbaric. Clinica nu are nicio vină”