Şocul unei gravide: A văzut o fantomă pe ecografia cu bebeluşul ei nenăscut

O femeie din Anglia a trăt şocul vieţii ei când a văzut fantoma mamei sale decedate după ce a mers la medic şi şi-a făcut examenul cu ultrasunete (ecografie), fiind însărcinată şi dorind să afle mai multe despre evoluţia bebeluşului ei.

13 feb. 2016, 13:26
Şocul unei gravide: A văzut o fantomă pe ecografia cu bebeluşul ei nenăscut

Rebecca Melia, care nu a avut şansa de a-i spune mamei ei că este însărcinată, a fost copleşită să afle că fantoma mamei sale care murise de scurt timp a apărut pe ecografia cu copilul ei nenăscut.

O femeie însărcinată din Kirkby, Merseyside, a avut un şoc uriaş vara trecută, pretinzând că a văzut faţa mamei ei moarte într-o ecografie cu bebeluşul său nenăscut.

Rebecca Melia, în vârstă de 30 de ani, nu a mai avut ocazia de a-i da vestea cea mare mamei sale, Sharon, în vârstă de 49 de ani, şi să îi spună că este însărcinată. Sharon a murit după o luptă lungă cu o boală cumplită: cancer la rinichi, potrivit Daily Mail.

 
Membrii familiei au simţit întotdeauna că Sharon veghează asupra lor, chiar şi după moartea ei. Acum Rebecca Melia, fiica femeii decedate, este şi mai sigură de faptul că mama ei veghează asupra sa, după ce a văzut ceva incredibil. 
 
Citeşte mai mult pe feminis.ro.