Şofer ameninţat cu pistolul în trafic pe un drum din Dolj. Motivul uluitor al gestului inspirat din filme

Un tânăr din Bucureşti a relatat despre clipele de groază în care a fost ameninţat cu pistolul în trafic de un individ cu un BMW care s-a enervat pe motiv că nu a putut face o depăşire. Incidentul terifiant a avut loc pe un drum aflat în lucru din judeţul Dolj.

28 feb. 2021, 23:19
Şofer ameninţat cu pistolul în trafic pe un drum din Dolj. Motivul uluitor al gestului inspirat din filme

Şofer ameninţat cu pistolul în trafic pe un drum din Dolj. Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că individul care a fluturat pistolul a fost identificat. Este vorba despre un localnic de 22 de ani. În urma controlului, poliţiştii nu au găsit arma.

„Polițiștii au efectuat controlul corporal al tânărului de 22 de ani, precum și controlul autoturismului, dar nu au găsit pistolul. (…) A fost deschis un dosar penal pentru amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. Sunt în desfășurare acțiunile necesare în cadrul acestei anchete”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu, conform Digi24.

Filmarea cu individul care a scos pistolul a fost publicată pe Facebook chiar de şoferul ameninţat în trafic. Din imagini reiese cum un tânăr blochează drumul cu maşina sa şi apoi a scos arma.

Poliţiştii spun că incidentul ar fi pornit de la o şicanare în trafic. Tânărul care conducea un BMW ar fi vrut să-l depăşească pe şoferul din Bucureşti şi, pentru că nu a fost lăsat să facă acest lucru, a pornit în urmărirea celui care l-a enervat.

După ce a reuşit să-l ajungă din urmă, tânărul cu BMW a făcut depăşirea şi apoi a oprit maşina pentru a bloca traficul. Mai apoi, scandalagiul a ieşit cu pistolul pe geam. În momentul în care a scos pistolul pe geam, un obiect a căzut pe stradă, posibil chiar încărcătorul armei.

Citeşte şi: Jurnalist jefuit în direct după ce a fost ameninţat cu un pistol VIDEO

În urmă cu 10 zile, scene incredibile au avut loc la un magazin din municipiului Suceava. Vânzătoarea unui magazin a fost amenințată cu pistolul pentru niște produse pe care agresorul nu a vrut să le plătească. Vânzătoarea unui magazin din cartierul Burdujeni, municipiul Suceava, s-a trezit că un localnic pe care îl știe din vedere ia din vitrină două iaurturi și apoi pleacă.

Femeia a ieșit după el și i-a cerut să se întoarcă și să plătească ceea ce a luat. Din acel moment a urmat un incident incredibil. Individul s-a întors în grabă și amenințător, spre magazin, cu un pistol în mână. A intrat în interior și a îndreptat pistolul spre vânzătoare, provocându-i acesteia un șoc teribil. La scenă a asistat, la fel de șocat, și un alt client aflat în magazin.

Citeşte şi: Scene de filme la Suceava! Vânzătoare amenințată cu pistolul pentru niște produse pe care hoțul nu a vrut să le plătească