Scene de filme la Suceava! Vânzătoare amenințată cu pistolul pentru niște produse pe care hoțul nu a vrut să le plătească

Scene incredibile petrecute joi dimineață la un magazin din municipiului Suceava. Vânzătoarea unui magazin a fost amenințată cu pistolul pentru niște produse pe care agresorul nu a vrut să le plătească.

18 feb. 2021, 19:50
Scene de filme la Suceava! Vânzătoare amenințată cu pistolul pentru niște produse pe care hoțul nu a vrut să le plătească

Scene demne de filmele de acțiune s-au petrecut joi dimineața în Suceava. Vânzătoarea unui magazin din cartierul Burdujeni, municipiul Suceava, s-a trezit că un localnic pe care îl știe din vedere ia din vitrină două iaurturi și părăsește societatea.

Femeia a ieșit după el și i-a cerut să se întoarcă și să plătească ceea ce a luat. Din acel moment a urmat un incident incredibil. Individul s-a întors în grabă și amenințător, spre magazin, cu un pistol în mână. A intrat în interior și a îndreptat pistolul spre vânzătoare, provocându-i acesteia un șoc teribil. La scenă a asistat, la fel de șocat, și un alt client aflat în magazin.

După ce a speriat-o pe femeie, pistolarul a plecat apoi din magazin, fără a plăti cele două iaurturi.

Incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere aflate la fața locului.

Poliția a fost alertată prin 112, autorul faptei care pare a fi o tâlhărie în toată regula fiind cunoscut pentru că stă în apropiere. Un echipaj de poliție ajuns la fața locului l-a depistat în scurt timp pe Nicolae Tănase, în vârstă de 30 de ani. Tânărul le-a indicat polițiștilor un tomberon în care aruncase pistolul. S-a constatat că este vorba doar de un pistol de jucărie. Asta nu face însă fapta minoră, având în vedere că acea femeie nu a avut de unde ști în acel moment că este vorba de un pistol de jucărie, potrivit monitorulsv.

Spre stupefacția femeii de la magazin și a șefului acesteia, joi după-amiază, individul a revenit la magazin, unde a achitat cele două iaurturi. Oamenii nu înțeleg cum de a fost atât de ușor acesta lăsat în libertate, în condițiile în care a comis o astfel de faptă de amenințare – tâlhărie și pot fi dubii și cu privire la discernământul său. Se pare că tocmai din cauza unor probleme care ar putea fi de ordin psihiatric respectivul nu a fost reținut 24 de ore și propus apoi pentru arestare preventivă. Decizia polițiștilor și procurorilor de a-l lăsat pe acesta direct în libertate este extrem de controversată, din punctul nostru de vedere.