Şofer băut şi drogat, mort într-un accident cumplit. Un tânăr de 17 ani a fost rănit

Un accident cumplit a avut loc marţi, într-o localitate din judeţul Bihor. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit, după ce a intrat cu maşina într-un parapet metalic. Potrivit primelor informaţii, acesta consumase droguri şi alcool înainte de a se urca la volan.

RomaniaTV.net
20 feb. 2019, 10:15
Şofer băut şi drogat, mort într-un accident cumplit. Un tânăr de 17 ani a fost rănit

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia Bihor, evenimentul s-a petrecut pe drumul comunal 97, la intrare în localitatea Petid.

„Un tânăr de 20 de ani, din comuna Cociuba Mare, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Cărăsău – Petid, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat în coliziune frontală cu parapetul metalic de pe partea stângă a carosabilului, care a străpuns autoturismul prin mijlocul acestuia, autoturismul rulând cu parapetul în interior peste 27 de metri”, arată comunicatul.

Un tânăr de 17 ani, din comuna Cociuba Mare, pasager în autoturism pe scaunul din dreapta faţă, a suferit leziuni care i-au provocat decesul. De asemenea, șoferul a suferit multiple leziuni și dus la spital, iar o copilă de 12 ani, din comuna Cociuba Mare, pasageră în autoturism pe bancheta din spate, a suferit leziuni uşoare.

„În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că tânărul de 20 de ani care conducea autoturismul, prezenta o concentraţie alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătorul autoturismului a fost testat pentru prezenţa substanţelor psihoactive în organism, rezultatul fiind pozitiv. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi a prezenţei în organism a substanţelor cu efect psihoactiv”, arată comunicatul Poliţiei.