Şofer beat, împuşcat de poliţişti după un conflict în trafic

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost împuşcat de polițişti la Craiova. Bărbatul fusese implicat într-un conflict cu un alt conducător auto, iar când oamenii legii au intervenit, şoferul a fugit cu maşina. Poliţiştii l-au urmărit. Ulterior, şoferul a abandonat maşina şi a încercat sa fugă. Poliţiştii care îl urmăreau au executat patru focuri de avertisment şi pentru că şoferul fugar nu s-a oprit, acesta a fost împușcat în picior. 

RomaniaTV.net
20 mart. 2019, 10:53
Şofer beat, împuşcat de poliţişti după un conflict în trafic

Poliţişti din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au intervenit marţi noaptea pentru a aplana un conflict între conducătorii a două autoturisme. La apariţia echipajului de poliţie, unul dintre şoferi a fugit cu maşina. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cerându-i să oprească. La un moment dat, şoferul fugar a coborât din maşină şi a luat-o la fugă. Unul dintre poliţiştii a tras patru focuri de armă în plan vertical, în încercarea de a-l determina pe acesta să se oprească. Întrucât bărbatul a continuat să fugă, poliţistul a tras asupra picioarelor şoferului fugar, un glonţ rănindu-l pe acesta în piciorul stâng.

Şoferul împuşcat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În urma testării, s-a stabilit că şoferul fugar se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Politistii au deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.