Şofer de ambulanţă scos mort din canalul Dunăre-Marea Neagră. Bărbatul îşi pierduse slujba după ce a făcut un accident cu maşina de serviciu

Pompierii au scos un cadavru din zona canalului Poarta albă din Midia Năvodari. Trupul neînsufleţit este al unui bărbatul în vârstă de 52 de ani, fost angajat al serviciului de ambulanță.

04 nov. 2022, 20:37
Şofer de ambulanţă scos mort din canalul Dunăre-Marea Neagră. Bărbatul îşi pierduse slujba după ce a făcut un accident cu maşina de serviciu

Bărbatul şi-a anunţat fiul zilele trecute despre gestul necugetat pe care avea de gând să-l facă. Din primele informaţii, omul ar fi fost dat afară de la serviciu după ce a făcut accident cu maşinaserviciului de ambulanţă, băut fiind.

Bărbatul dispăruse de acasă din data de 29 octombrie.

Angajatul Serviciului de Ambulanţă s-ar fi aruncat de pe pod, la Năvodari, în apa canalului Dunăre – Marea Neagră.

Un pescar care se afla în zonă a mărturisit că intervenția nu a fost una dificilă, cadavrul bărbatului fiind scos după maxim 15 minute.

„Pompierii erau deja aici, și salvarea când am venit eu. Apoi, pompierii l-au scos, l-au ridicat și l -au băgat în mașină. Nu știu cine a anunțat la 112. Când am venit eu erau toți aici deja. Intervenția a durat maxim un sfert de oră, nu a fost greoaie. Am văzut ca o geacă plutind, aproape de mal” , a spus pescarul pentru Ziua de Constanța.

Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență, fiind transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Citeşte şi: Primăria Capitalei: A fost aprobată montarea unui semafor provizoriu pe Șoseaua Antiaeriană. Locuitorii din zonă au protestat seară de seară după moartea unui adolescent accidentat pe trecerea de pietoni