Şofer de autobuz, bătut de un poliţist după o şicanare în trafic. Agentul este cercetat penal VIDEO

Un agent de poliție, din cadrul Inspectoratului Poliției Județene (IPJ) Brașov este cercetat pentru că, pe 14 mai, a agresat fizic un şofer de autobuz, angajat al Regiei Autonome de Transport Brașov. pe numele agentului a fost deschis dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, conform bizbrasov.ro.

RomaniaTV.net
18 mai 2019, 10:08
Şofer de autobuz, bătut de un poliţist după o şicanare în trafic. Agentul este cercetat penal VIDEO

Polițistul din Brașov se afla în timpul liber când s-a șicanat în trafic cu un șofer de autobuz. Agentul l-a urmărit pe șofer până la autobază, iar acolo s-a dezlănțuit. L-a lovit pe acesta cu capul în plină figură și l-a doborât la pământ. Soferul atacat a avut nevoie de ingrijiri medicale de la un echipaj SMURD chemat la fața locului.

Conducerea RATBV susține că doi angajați au fost loviți de polițistul supărat. „Doi angajați ai RATBV S.A. au fost victimele unui incident produs zilele trecute, respectiv pe 14 mai a.c., într-una dintre autobazele societății, incident soldat cu rănirea celor doi salariați. În jurul orelor 14.30, un bărbat necunoscut, conducător al unui autoturism a pătruns fără drept în incinta autobazei situate pe Strada Hărmanului nr. 49, a coborât din mașină și s-a îndreptat spre un șofer de autobuz care își terminase programul de circulație și l-a lovit cu capul în zona feței. Angajatul RATBV S.A. a căzut la pământ, fiind necesar să primească îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD chemat la fața locului. Ulterior, respectivul conducător al autoturismului s-a îndreptat cu mașina sa spre poarta de ieșire din societate, în acest moment lovind un revizor al RATBV S.A., aflat tot în timpul serviciului. Mai târziu, și acest angajat al societății noastre a solicitat îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al comapniei de transport public.

Poliţia a fost sesizată în acest caz. Agresorula fost identificat, iar pe numele lui a fost deschis dosar penal. Polițistul are 43 de ani și este din Brașov. De asemenea, s-au declanșat verificări, prin structura specializată de control intern a IPJ Braşov.