Şofer de TIR român prins de un conaţional în timp ce încerca să-i fure motorina din rezervor într-o parcare din Anglia VIDEO

Un șofer român de TIR a prins un coleg cum încerca să-i fure motorină într-o parcare din Reading, regiunea South East din Anglia. Șoferul care a fost aproape să fie păgubit a postat pe un grup pățania alături de poze și un video.

27 feb. 2023, 09:56
Şofer de TIR român prins de un conaţional în timp ce încerca să-i fure motorina din rezervor într-o parcare din Anglia VIDEO

„Salut, colegi! Haideți să îl facem cunoscut pe domnul. L-am prins la rezervor cu furtunul întins să îmi golească rezervorul în parcarea de pe M4 Reading. A fugit cu furtunul după el. Vă salut! Drumuri bune și aveți grijă!”, a scris șoferul român de TIR, potrivit Stiridiaspora.ro.

Nu este pentru prima dată când șoferilor români de camion le este furată de motorina din rezervor. Un alt român a fost prins în timp ce fura motorină de la un camion, dintr-o benzinărie din Vittoria, Italia. Bărbatul, care se pregătea să fure 280 de litri de motorină dintr-un autotren articulat parcat la o benzinărie, a fost arestat de către personalul Brigăzii Volante a Postului de Poliție Vittoria și de către personalul Unității Operaționale Radiomobile a Companiei de Carabinieri Vittoria.

Concret, personalul care lucra în cadrul operațiunilor de control în teritoriu a intervenit în apropierea unei stații de benzină situată de-a lungul drumului național 115, unde a fost semnalat un furt de motorină dintr-un camion articulat staționat. Imediat la sosire, ofițerii au observat un individ la bordul unui autoturism care, la vederea lor, a fugit imediat, încercând să își piardă urmele.

Citeşte şi: Mihai Şora va fi condus pe ultimul drum marți. Sicriul va fi depus la Biserica Alba din București. „Iubitule, nu știu unde ești…”

Prin urmare, operatorii au pornit prompt în urmărirea fugarului și abia după o urmărire îndrăzneață au reușit să-l oprească, cu mare dificultate, având în vedere rezistența activă opusă de individ, identificat ca fiind un tânăr de 32 de ani, de naționalitate română, cu mai multe antecedente penale pentru infracțiuni de diferite genuri, printre care vătămare corporală, amenințare și evaziune.

După ce s-a luat legătura cu proprietarul camionului, s-a constatat că bărbatul, după ce a deteriorat capacele rezervorului de benzină al vehiculului, a sustras o cantitate mare de motorină pe care a turnat-o în bidoane de plastic.

Citeşte şi: Cod rutier 2023. Trucul prin care poţi să conduci maşina şi după ce ţi-a fost suspendat permisul