Şofer de troleibuz, filmat când ţinea telefonul mobil şi un card bancar în timp ce conducea. El riscă să fie concediat

Publicat: Luni, 22 Aprilie 2019 17:07 // Actualizat: Luni, 22 Aprilie 2019 17:07 // Sursa: romaniatv.net

Un şofer de troleibuz apare filmat, pe reţelele de socializare, conducând în timp ce utiliza telefonul mobil şi un card bancar, având astfel ambele mâini ocupate. El riscă să fie dat afară, anunţă STB într-un comunicat.

Şoferul a fost filmat de un călător, în timp ce folosea telefonul mobil cu o mână, în cealaltă ţinea un card bancar, iar troleibuzulse afla în mişcare.

Compania susţine că sănătatea şi siguranţa călătorilor sunt extrem de importante pentru STB, astfel că societatea nu tolerează sub nicio formă un comportament al angajaţilor săi care să pună în pericol viaţa cetăţenilor.

STB s-a autosesizat pe baza imaginilor transmise public, iar conducerea companiei a dispus identificarea şoferului în cauză şi cercetarea sa disciplinară, pentru încălcarea atât a dispoziţiilor Codului Rutier, cât şi a Regulamentului Intern şi a deciziilor Directorului General.

"Astfel de gesturi sunt sancţionate ferm, mergând până la desfacerea contractului de muncă", dau asigurări reprezentanţii STB.

De asemenea, "Societatea de Transport Bucureşti mulţumeşte călătorilor care sesizează astfel de cazuri, feed-back-ul transmis companiei fiind foarte important în demersurile pe care aceasta le face pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite publicului", se menţionează în comunicatul STB. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7800
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H