​Șofer din Bacău, prins în timp ce conducea cu 190 km/oră. În aceeași zi a fost depistat cu 114 km/oră în localitate

Inconștiența unui tânăr șofer a atins cote alarmante. A fost depistat în timp ce conducea mașina cu 190 km/oră.

23 aug. 2022, 09:00
​Șofer din Bacău, prins în timp ce conducea cu 190 km/oră. În aceeași zi a fost depistat cu 114 km/oră în localitate

Un tânăr în vârstă de 27 ani, din localitatea băcăuană Agăş, a rămas fără permis de conducere pentru 7 luni de zile după ce a fost prins de poliţiştii rutieri depăşind de două ori în aceeaşi zi viteza legală.

„La data de 21 august, în jurul orei 19.00, un echipaj de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Bacău a depistat pe DN 2-E 85, în interiorul localităţii Dumbrava, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Agăş, care rula cu viteza de 114 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. La scurt timp, în afara localităţii Dumbrava, tânărul a fost din nou depistat la volanul autoturismului circulând cu viteza de 190 de km/h”, a declarat luni purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional din nou, cu amendă în valoare de 2.175 de lei, şi i s-a eliberat dovadă fără drept de circulaţie, fiindu-i suspendat permisul de conducere pentru încă 4 luni.

Accident teribil pe Valea Oltului. O întreagă familie a pierit

Neadaptarea vitezei la limita legală și teribilismul sunt principalele cauze tot mai multor accidente în România. În urmă cu o zi, o nouă tragedie s-a petrecut pe Valea Oltului. O familie întreagă și-a găsit sfârșitul în timp ce se îndrepta spre mare.

Adriana (31 de ani) și Radu (34 de ani) erau încântați și foarte nerăbdători să ajungă, împreună cu băiețelul lor de un an și trei luni, la mare. Din păcate, nu a mai fost să fie. Toți trei au pierit pe Valea Oltului, după ce mașina lor s-a izbit violent de un TIR.

Au plecat de acasă din comuna Săliștea, județul Alba. Pe drum, bărbatul s-a angajat într-o depășire periculoasă, însă din contrasens a venit un TIR care le-a distrus mașina complet. Accidentul cumplit s-a petrecut luni dimineața, pe DN 7, în zona localității Lazaret, județul Sibiu.

Salvatorii au intervenit imediat la fața locului, dar nu au mai putut face nimic. Mașina era complet distrusă, iar familia e pierit pe loc. Potrivit unui martor, şoferul BMW-ului a intrat într-o depăşire într-o curbă periculoasă şi din cauza vitezei prea mari, 100 km la oră, nu a mai reuşit să redreseze maşina şi s-a pus de-a latul. Totodată, şoferul TIR-ului, în vârstă de 45 de ani, circula cu 50 la oră.

Citește și Ei sunt părinții care au pierit pe Valea Oltului împreună cu copilul lor. Mașina în care se aflau a fost distrusă complet de un TIR

Citește și Accident teribil pe Valea Oltului. Mama a murit cu bebeluşul de un an în braţe. Postarea revoltată a unui român la adresa statului