Şofer prins BĂUT ŞI FĂRĂ PERMIS în Capitală, a 10-a OARĂ VIDEO

Un tânăr din Capitală a fost prins, vineri noapte, în timp ce conduce băut şi cu permisul suspendat. Bucureşteanul mai are nouă dosare penale pentru conducere fără permis.

11 ian. 2014, 07:03
Şofer prins BĂUT ŞI FĂRĂ PERMIS în Capitală, a 10-a OARĂ VIDEO

Tânărul în vârstă de 25 de ani a fost prins de poliţiştii de la rutieră în timpul unui filtru. Iniţial, bărbatul nu a oprit la solicitarea oamenilor legii, iar aceştia au pornit în urmărirea lui. S-a constatat în urma verificărilor că el era un client vechi al agenţilor, întrucât pe numele conducătorului auto au mai fost întocmite anterior alte 9 dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul rutier.

CITEŞTE ŞI Întâmplare incredibilă: O măicuţă are DOSAR PENAL după ce a fost prinsă BĂUTĂ la volan

În plus, bucureşteanul era băut. Odată testat de poliţiştii de la rutieră, aparatul a indicat că tânărul avea o alcoolemie de 0.65  ml alcool pur în aerul expirat.

„Aparatul a relevat o valoare de 0.65 ml alcool pur în aerul expirat, iar permisul de conducere era suspendat. În urma altor verificări am constatat că a mai fost depistat de încă nouă ori conducând în ilegalitate având permisul suspendat”, a declarat Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.